Гледайте епизода на криминалния сериал в петък от 22.30 ч. по NOVA

Убийството на служителка от Администрацията за транспортна сигурност насочва екипа към убиец, който използва мулета, за да прекарва дрога. От телефона на убитата, епикът разбира, че тя е спечелила известна сума пари, като е позволила на контрабандисти на наркотици да преминат границата.

Тръгвайки по следите, агентите на "ФБР" откриват куриера, който не е видял какво има в чантата, която пренася, но също така и не знае за кого работи. Очаквайки плащане за свършената работа, връзката му казва, че има друга доставка. След като куриерът извършва поръчката под наблюдението на "ФБР", агентите с изненада откриват бомба в чантата. Екипът осъзнава, че са на погрешна следа и най-вероятно са по следите на терористи.

„ФБР“ разследва убийството на телевизионна водеща

О Ей смята, че е видял терорист, който е срещнал по време на престоя си в Афганистан, но си е мислел, че е мъртъв. Но докато продължават разследването, той се убеждава, че мъжът е жив и стои зад всичко. Каква е целта му и ще успеят ли да предотвратят атентатите, предстои да видим в епизода тази вечер.

Не пропускайте развръзката на случая в епизода от премиерния четвърти сезон на криминалния сериал „ФБР“ този петък от 22.30 ч. по NOVA.