Гледайте комедийния сериал тази събота, от 20:00 ч. по NOVA

Изненадващата новина, че Парушев (Петър Калчев) е кандидат за кмет на с. Баня преобръща плановете на Чобанови и застрашава почивката им в новия епизод на „All Inclusive” утре вечер от 20:00 ч. по NOVA. Идеята на Христо (Ненчо Балабанов) за следващото му бизнес начинание е пряко засегната от влизането на Парушев в политическата битка. Изумен от внезапната амбиция на стария си познайник, Чобанов започва свое разследване, за да разбере кой стои зад кандидатурата му. Христо си поставя още една цел, заради която се впуска в комично приключение. Той ще опита да се докаже на приятеля си от детството Константин (Стефан Иванов), с когото от малки се състезават.  

Веселото приключение в „All Inclusive” започва тази вечер по NOVA

Междувременно другата бивша съученичка на Христо – Албена (Лили Сучева) прави опити да се сприятели с Марияна (Елена Атанасова). Тя обаче изпитва смесени чувства след мнимата среща на випуска. Още повече я дразни фактът, че красивата брюнетка навремето е била дама на Христо на абитуриентския им бал. Марияна предпочита да спазва дистанция от нея, но двете ще се озоват на случайна среща, която заплашва да разкрие още интригуващи подробности от миналото. Какво друго е „пропуснал“ да разкаже Христо на жена си и как ще реагира тя след разкриването на следващата тайна?

Елена Атанасова и Лили Сучева: Предстоят интересни битки между героините ни в All Inclusive 5

Елена (София Маринкова) се чувства по-самотна от всякога заради отсъствието на своя съпруг, който работи в чужбина. Вече порасналият им син Сашко (Силвестър Велячки) също страда от липсата му. Без да иска, младежът постоянно се забърква в различни каши, които огорчават Елена. Приятелката й Марияна забелязва напрежението и ще опита да й помогне, но дали ще успее след новите бъркотии, в които се замесва детската банда?

Кой стои зад политическите амбиции на Парушев, как ще се справи Христо с новото си предизвикателство и с какви неподозирани тайни ще се сблъскат героите – не пропускайте да разберете в „All Inclusive“ утре вечер от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.