Актьорът разказва за героя си в новия пети сезон на комедийния сериал и за игрите от детството си

Стефан Иванов е новото попадение в комедийната поредица на NOVA „All Inclusive“. В интервю за „На кафе“ актьорът разкрива спомени от миналото си и разказва повече детайли за героя, в който се превъплъщава.

„Част съм от новото семейство в пети сезон на „All Inclusive“. Наложи се да се спречкаме по мъжки с Ненчо Балабанов. Да видим кой ще победи и дали накрая няма да се прегърнем“, коментира актьорът.

Стефан Иванов участва с колегите си от сериала в шоуто „С Рачков всичко е възможно“ и с ентусиазъм се включва в предизвикателствата на игрите. Признава, че е бил напрегнат, защото от шоуто може да се очаква всичко, но се е успокоил впоследствие, тъй като е бил заедно с актьорите от поредицата. Любимите му игри от детството са фунийки и футбол, но нито една от двете не успя да изиграе в шоуто.

„ Като дете имах много хубави лета. Пращаха ме за по два-три месеца на село. Играехме до късно вечер по къщите, полята и плевните. Аз съм от поколение, в което много се играеше до късно и няма нищо общо с днешните времена“, признава актьорът за това, че му липсва времето от детството .

Той разказва, че като малък е мечтаел да стане от хората, които пръскат срещу паразити или както сам го е наричал „комарджия“. 

Не пропускайте да проследите приключенията на героите в „All Inclusive“ всяка събота вечер от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.