Гледайте комедийния сериал тази събота от 21:00 ч. по NOVA

Предизборната кампания за кмет на с. Баня е в разгара си, когато мистериозни събития променят цялата ситуация в следващия епизод на „All Inclusive”, който ще бъде излъчен тази събота от 21:00 ч. по NOVA.

Размяна на семейства води до голяма изненада в „All Inclusive”

Щабът на кандидат-кмета Йордан Парушев (Петър Калчев) е в паника, защото внезапно появилите се смущения в публичното му говорене се задълбочават. От стрес и притеснение за своето представяне на обществени места, той не може да овладее изказванията си. Парушев е обхванат от силна сценична треска точно преди важна изява пред жителите на с. Баня, в която се очаква да извоюва преднина пред конкурента си. Този път дори и неговата любима Марина (Яна Огнянова) не може да помогне, въпреки огромното старание да използва езотерични практики от цял свят. Загрижената жена ще пробва и една рискована тактика, но дали планът й ще проработи и какъв неочакван обрат ще изненада всички след събитието?

Петър Калчев: На Парушев му предстоят нови предизвикателства в All Inclusive 5

Съмненията на Христо (Ненчо Балабанов), че може да е баща на един вече пораснал син не го оставят на мира. В същото състояние е и Марияна (Елена Атанасова), която по свой начин достигна до тайната информация от миналото на мъжа си и неговата тийнейджърска любов с бившата съученичка Албена (Лили Сучева). Притеснени, Христо и Марияна поотделно решават, че на всяка цена трябва да намерят истината и започват самостоятелни детективски операции. Какво са намислили и ще стигнат ли до желания отговор?

Животът на Елена се преобръща в „All Inclusive”

Ново предизвикателство очаква и Емил (Явор Борисов). Той много се затруднява да поддържа версията, че е съпруг на Елена (София Маринкова), но опитва всячески да остане в тази странна роля, за да не влоши здравословното й състояние. Това, което не подозира обаче, е предстоящата годишнина от сватбата с мнимата му съпруга. Ще откаже ли Емил да бъде част от празника на Ели или ще направи нов компромис със себе си?

Гледайте новите епизоди на „All Inclusive“ всяка събота от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.