Гледайте комедийния сериал тази събота от 21:00 ч. по NOVA

Героите се сблъскват с житейски дилеми и трябва да се справят с неочаквано трудни предизвикателства в следващия епизод на „All Inclusive“ тази събота от 21:00 ч. по NOVA. Надя (Йоанна Начева) преживява тежко новината, че мъжът на мечтите й окончателно е загърбил тяхната връзка, за да бъде с друга жена. Тя не може да приеме предателството и изпада в крайна емоция, с която ще изненада не само близките, но и самата себе си. До какво ще я доведе яростта и по какъв начин ще опита да я развесели малкият Преслав (Виктор Попов)?

Изненадващ обрат за Парушев и кметската надпревара в „All Inclusive”

Усещайки дистанцията на мнимия си съпруг, Елена (София Маринкова) започва да се съмнява, че той вече не се чувства привлечен от нея, а може би дори й изневерява. Тази мисъл я изкарва извън равновесие и ще пробва всевъзможни начини да съблазни Емил (Явор Борисов), за да върне искрата в отношенията им. Ситуацията за него става по-абсурдна с всеки изминал ден – Емо се чувства раздвоен, защото не може да разкрие истината пред Елена, а същевременно усеща, че нейната компания му е много приятна. Как ще се пребори с изкусителното предизвикателство, пред което е изправен?

Размяна на семейства води до голяма изненада в „All Inclusive”

Междувременно надпреварата за кметското място в Баня е в решителна фаза. Щабът на кандидат-кмета Парушев (Петър Калчев) е подготвил следваща инициатива, за да подпомогне представянето му. Тя включва създаването на нова автобусна спирка за несъществуващия градски транспорт в селото, а откриването й ще бъде отбелязано с елегантен коктейл. Цялата ситуация ще подразни Христо (Ненчо Балабанов), който е готов да саботира акцията. За да спаси проекта, Константин (Стефан Иванов) ще му постави нова задача, която може да доближи Чобанов до така желания бизнес с „Благата вода“. Ще се справи ли Христо със задачата и какви изненадващи обрати ще преобърнат цялата ситуация на коктейла?

Гледайте новите епизоди на „All Inclusive“ всяка събота от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.