Гледайте комедийния сериал тази събота от 21:00 ч. по NOVA

Щурото съревнование между Христо Чобанов (Ненчо Балабанов) и Йордан Парушев (Петър Калчев) се разгаря все повече в следващия епизод на “All Inclusive” тази събота от 21:00 ч. по NOVA. Докато Парушев изпъква в предизборната кампания заради добре подготвените и разнообразни събития, Христо влага по-големи усилия в това да провали кампанията на конкурента си. Това е целта му и спрямо новата активност на щаб Парушев, който организира спортен празник за жителите на с. Баня. След фиаското с певческия конкурс за имитации, Христо е твърдо решен да провокира опонента си за спортно съревнование. Въпреки притеснението на Парушев, яростното състезание все пак ще се състои. То ще включва надпревара в различни дисциплини, които тестват не само физическата подготовка, но и бързината на ума. Какви изненади очакват героите, как ще се справят с тях и кой ще победи в най-забавната битка? 

Христо и Парушев се надпяват в „All Inclusive”

Голяма изненада ще има и за Елена (София Маринкова). Пазена от всички заради крехкото й състояние след падането и частичната загуба на паметта, тя самата е изцяло погълната от проблемите с хладния си мним съпруг Емил (Явор Борисов). И докато той се чуди как да й устои, тя отговаря на опитите му за дистанция с нови изкушения. Мъчението за Емил е голямо, а симпатиите му към красивата чужда съпруга се засилват. Отчаяният мъж почти се е предал на желанието й за близост, когато настъпва пълен обрат в напрегнатата ситуация. Пристига неочакван гост и преобръща всичко със своето изненадващо присъствие. Кой е той и ще промени ли отношенията между мнимите съпрузи?

Надя стига до крайност в „All Inclusive”

Целувката на Надя (Йоанна Начева) и Жоро (Мартин Методиев), на която става свидетел цялата детска банда, предизвиква смут сред малчуганите. Най-вбесен е малкият Преслав (Виктор Попов), който не крие ревността си, че Надя се сближава с друг в отсъствието на баща му. Ядосано, момчето бързо ще измисли начин да си разчисти сметките с новия й обожател. Част от хитрия план за действие ще станат и верните му приятели Сашко (Силвестър Велячки) и Стефани (Дебора Жечева). Ще успее ли начинанието им и какъв внезапен обрат на събитията ще изненада Жоро и Надя?  

Гледайте новите епизоди на „All Inclusive“ всяка събота от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.