Отпадналите участници разказват за ситуациите, емоциите и представянето им в екстремното риалити

Виктория Пенелова и Михаил Кръстев са специални гости в студиото на „На кафе“, където разказват за ситуациите, емоциите и представянето им в екстремното риалити „Игри на волята“ сезон 5. Виктория е бивша художествена гимнастичка и акробат. Въпреки че влиза в средата на предаването, тя се впуска в битките, наравно с всички други участници. Плувецът Михаил Кръстев е едва на 20 години и той завърши участието си в "Игри на волята" на осмо място, след като се изправи в тежка елиминационна битка срещу Иван Рълев и Благомир Мастагарков. Участникът, който изкара дълго време на Чистилището, а след това и на Дивата река, споделя, че е доволен от представянето си в Игрите.

„Исках да продължа максимално дълго, но явно 8-ото място е моята финална точка“, споделя Михаил.

„На мен много ми се искаше да вляза във финалната осмица. Доволна съм и аз от представянето си. Знам, че загубих, но се чувствах, сякаш излизам победител. Представих се достойно и се радвах, на това, което съм изпитала“, споделя емоциите си Виктория.

Виолета Стайкова отпадна от "Игри на волята" 5

Виктория разказва, че от 3-годишна възраст започва да тренира гимнастика. Животът й се е въртял около състезанията и се е чувствала щастлива. След като й се налага да прекрати спортната си кариера, скоро състезанията започват да й липсват. За нея „Игри на волята“ е вид втори шанс да изпита тръпката от състезанията. Когато разбира, че ще е част от Игрите, започва да плува. Признава, че не е влизала никога в спортен басейн, но на Арената се справи великолепно. Тренирала е разнообразни спортове, но основно гимнастика и не е успяла да тренира с топчето и пъзелите.

Михаил споделя, че дължи включването си в екстремното риалити на брат си. Брат му отива на кастинг и той го придружава. Когато осъзнава, че ще бъде част от формата, не променя рутината в тренировките си, но включва жилетка с тежести.

Плувецът Михаил Кръстев напуска “Игри на волята”

Кой е най-трудният им момент в „Игри на волята“?

„За мен това бе престоя ми на Чистилището. Там изкарах цели 22 дни и по ирония на съдбата, след като успях да се преборя и да вляза в играта като пълноправен участник, се наложи да отида на Дивата река за седмица. Съдбата не ми бе лека, но престоят ми в игрите бе приятен. Бяхме като семейство на плажа и оцелявахме заедно на Чистилището. Но когато отивахме на битка, всеки се бореше да влезе в играта. В състезанието трябва да поставиш себе си на първо място“, разкрива Михаил.

„Най-трудна ми бе последната седмица. Оряшкова ми бе най-близка, но си тръгна. Приех го по-тежко, а в същото време имах проблем със стомаха и чисто физически се чувствах зле“, включва се Виктория.

Чувстват ли се подготвени за социалната игра?

„Бях себе си в „Игри на волята“. Показах това, което съм като характер и това беше моята социална игра. Не съм имал стратегии. Наричат ме хамелеона на сезона, защото съм бил във всички племена.“

„Нямах никаква подготовка за социалната игра и според мен си пролича“, признава гимнастичката. „Не се опитвах да се договарям и това ме дърпаше назад. Бях себе си и се радвам, че залагах на физически качества.“

Виктория Пенелова: Иска ми се да бях влязла в сезон 6 на „Игри на волята“

„Когато бях в предаването казах, че според мен Виктория е най-силната жена. Денислава ми е близка и в предаването, и извън него, но като качества от Вики съм видял повече на Арената“, е мнението на Михаил за представянето и качествата на жените в „Игри на волята“ сезон 5.

Кой е най-лицемерният играч в предаването?

„Когато бях в игрите и си тръгвах, мислех, че това е Мартин. Но сега когато гледам предаването, съм на друго мнение. Той е директен с всички и това ми харесва. Сега смятам, че това е Дени, защото тя най-много се въртеше по време на „Игри на волята“, коментира Виктория.

„Дени имаше силна стратегическа игра, но не мисля, че тя е най-голямата лицемерка. Мисля, че Туньо е такъв. За много кратък период от време успя да завърти нещата“, допълва Михаил.

„Фаворит за победа ми е Момчил. Стискам му пали. Харесвам го като личност и качества на Арената“, категоричен е плувецът.

„Моят фаворит е Рълев. Мисля, че като физически качества Рълев и Момчил са на равно. Но като характер ми допада Иван Рълев“, каза Виктория.

Когато излиза от риалити формата, гимнастичката разказва, че е била обсебена от желанието да се чуе и види с близките си. Дори напуска Арената с усмивка, осъзнавайки, че ще може да се види със семейството си. Михаил признава, че напускайки Игрите си купува всичко, което му се е яло по време на глада в предаването.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.