„Не ми достигна успеха, за да победя“, категоричен е програмистът, който завърши втори във финалната битка на Арената

В студиото на „Събуди се“ Момчил Василев разкри какво не му е достигнало, за да спечели най-екстремното риалити и какво му е липсвало най-много по време на участието си в предаването.

Иван Рълев грабна победата в “Игри на волята” 5

„Получих много добри отзиви за играта си. Но това не е първият път, когато ми случва да остана втори. Винаги съм бил много добър, но има някой, който е по-добър от мен. Но това ме мотивира и ме дърпа напред“, разказва Момчил и споделя, че животът му след „Игри на волята“ се е променил. „За пореден път се убедих, че вярвам в способностите си и когато кажа нещо, си заставам зад думите. И независимо какво ми предоставя животът, аз мога да отвърна.“

Момчил разказва, че приятелката му Боряна много се гордее с него и го подкрепя. „Беше ни много трудно да сме разделени. Свикнали сме постоянно да общуваме. Ежедневията ни се преплитат от години. Беше много неприятно преживяване да не можем да си чуем гласовете. Всички близки ми липсваха много.“

Победителят Рълев: С Денислава имахме връзка, но сме скарани!

Той споделя, че заминаването му за Китай, без да владее езика е било по-сложно предизвикателство за него от участието му в „Игри на волята“. „Когато си заобиколен от българи, както беше в Игрите, е по-лесно, а в Китай, колкото и добри приятели чужденци да имах, не ги усещах като мое семейство. През цялото време се чувствах сам и си повтарях, че съм там по работа. Чаках да се прибера вкъщи при семейството си“, споделя Момчил.

Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята” вече е отворен. Всички желаещи могат да се запишат на платформата на екстремното риалити. Част от участниците вече са известни, след като спечелиха кастинг битките си на Арената на най-вълнуващия формат.  

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.