Зъботехникът, който получи чек за 100 000 лв, в подкаста “След Игрите” разкри любопитни факти около участието си и живота си извън риалитито

Иван Рълев е големият победител в сезон 5 на “Игри на волята”. Той спечели голямата награда от 100 000 лева и се нареди до шампионите Гридин, Алекса и Милен Цветков. Рълев беше гост в подкаста “След Игрите” с Ива Иванова, където разкри любопитни факти около участието си и живота си извън риалитито.

ГАЛЕРИЯ: Големият победител в сезон 5 на “Игри на волята” Иван Рълев - ексклузивни кадри от екстремното риалити

Рълев разкри, че с Денислава Велкова, която завърши 6-та в “Игри на волята” 5, са имали връзка. В момента обаче те са скарани. В “След Игрите” Иван споделя и какво мисли Виолета, майката на Дени, за техните отношения.

Пред водещата Ива Иванова Рълев беше категоричен, че без подкрепата на Виолета в племето на Гладиаторите той е нямало как да стигне до финал. Бизнес дамата влезе в открита коалиция с него. Победителят сподели, че според него следващият сезон може да бъде спечелен от жена.

Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители.

Рълев разкрива още дали би участвал в All Stars сезона на “Игри на волята”, защо се разделя с бившата си приятелка Йоана, която зрителите видяха на последния съвет и за какво ще изхарчи своите 100 хиляди лева. Гледайте епизодите на “След Игрите” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.