Може ли да пее и дали могат да я излъжат, използва ли чувството си за хумор и как оцелява, тя разказва повече в студиото на „Събуди се“

Само седмица ни дели от дълго чаканото шоу „Пееш или лъжеш“, което се завръща след 8-годишна пауза и обещава да е по-добро от всякога. Какво да очакваме от него, разкрива Мария Игнатова, която е със специална роля в  шоуто. Актрисата и водеща е на мнение, че трябва човек да се променя. С времето приоритетите стават други, но това е естествен процес. Важно е да намериш време за себе си, въпреки че е ангажирана и телевизията е в сърцето й. Може ли да пее, лесно ли я лъжат, използва ли чувството си за хумор и как оцелява, тя разказва пред Марина Цекова за „Събуди се“

„Определено е по-трудно да си водещ, отколкото съветник. Дълго време мечтая за привилегията да седна на стол и сега се наслаждавам на всяка седяща минута“, категорична е Мария, която в първи сезон бе водеща с Ненчо Балабанов, а сега си партнира с Димитър Рачков.

Мария разказва, че се познава отдавна с Димитър Рачков, с когото са били 8 години заедно. През това време жълтите вестници не са спирали да ги разделят, докато сега при новия им съвместен проект, се опитват да ги съберат. Това не я притеснява и не спира да упражнява чувството си за хумор и самоирония.

Димитър Рачков дава старт на „Пееш или лъжеш“ на 22 септември

„Другите двама съветници са Иван и Андрей, с които се познаваме от времето, когато сътворяваха всякакви видове сблъсъци. Зрителите, които си мислят, че ги познават добре, не подозират за явлението Иван и Андрей и техния комедиен талант. В комбинация с Рачков се роди нещо ново и то е много смешно. Това е импровизирана сюжетна линия и е каквото се случи на терен. Иван и Андрей могат да се справят с всяка една роля с качествата, които притежават и опита, които имат зад гърба си. Освен нас тримата има още двама гост съветници, гост звезда и водещ – Димитър Рачков.  Всички тези 7 души, докато разсъждават на терена, могат да се объркат и да си сменят мнението 5 пъти до края на предаването „Пееш или лъжеш“. Едновременно си помагаме, но и се объркваме един друг“, споделя Мария пред Марина Цекова.

Правилата в шоуто са следните: Различен е броят на участниците – между 6 и 8. Първият кръг е само стойка и според нея, съветниците започват да разсъждават. Следва представяне - lip sinc кръг, в която песента на не пеещите е записана от пеещ човек, а пеещите са изпели песента си сами. В този кръг можеш да се ориентираш, но някои имитират страшно добре и е възможно да се объркат съветниците. В последният кръг гост звездата задава въпроси на тримата, останали на финала, за да реши с кого ще пее.

Първата гост звезда в шоуто, което ще стартира на 22 септември е Веселин Маринов. Той е участвал в предишния сезон, когато след много мислене, избира дама, която не може да пее.

„Той самият помни добре случая и 8 години по-късно травмата при него не е зараснала. Затова сега подходи плахо и със страх, а ние впрегнахме усилия да му помогнем. Дали сме успели, зрителите ще видят на 22 септември от 20.00 ч. по NOVA“, коментира Мария.

Според Игнатова участниците са много интересни и добри, затова и повечето успяват да се реализират след участието си в предаването.

„Все по-малка е възможността да накараме някого да се разсмее от телевизионния екран. Смятам, че това липсва на телевизията. Всички ние имаме нужда от тази сатира и бих искала да се завърне в ефира под някаква форма. Аз мога да се засмея почти на всичко и използвам чувството си за хумор и самоирония, за да оцелявам. Мога да потвърдя, че това, което съм на екран, съм и у дома. Ползвам чувството си за хумор през цялото време“, признава водещата.

Допълнителна информация за „Пееш или лъжеш“ можете да намерите във Facebook страницата на предаването, официалния Instagram профил и сайта на NOVA.