Организираната от Фондация „Сурия“ експозиция ще се проведе от 30 октомври до 2 ноември 2024 г.

Във Vivacom Art Hall Oborishte 5 се открива благотворителната изложба с название «Човек без природа», организирана от Фондация „Сурия“, която ще се проведе в периода от 30 октомври до 2 ноември 2024 г. Изложбата ще включва произведения на изкуството, създадени от български художници, млади творци и такива с международна репутация, като част от събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на екологичнита и социална каузи на фондация Сурия.

Фондация Сурия е неправителствена организация. Посветена е на оказването на положителен принос в България и в света. Фондацията е основана от мотивиран млад екип, който е дълбоко ангажиран с добруването на хората и природата.

Една от мисиите ни в СУРИЯ е да осигури устойчиво и здравословно бъдеще, както за нас, така и за децата ни. С пълна ангажираност и целенасочени кампании, работи за опазването на почвите, горите, водите, въздуха и климата, като изграждат по-добро утре за хората и природата.

Също така, с устрем за солидарност целят да подкрепят хора жертви на насилие и претърпели беда или природни бедствия. Хора с нужда от медицинска и психологическа грижа, както и социална интеграция на хора с увреждания. Техният стремеж е да върнат надеждата, да ги акомпанират в трудни моменти и да подпомогнат изграждането на умения за по-добро бъдеще.

Децата са приоритет за фондацията!

Осигуряване на подкрепа на деца в криза, увреждания, без родителска грижа, в неравностойно положение е специален фокус за целия екип на СУРИЯ. Всяко дете в България, което има нужда от помощ при осигуряването на образование, здравни грижи, нормален живот, стабилност и щастие ще бъде част от каузите им.

Фондация СУРИЯ е ангажирана с преодоляването на всички форми на страдание и нужда. Каузите им обхващат и други сфери като подкрепа на животни, насърчаване на образование, духовно израстване и здраве, и др. Приканват всеки, който споделя техните ценности, страст и визия, да се присъединят към нас за създаването на значима промяна.

В рамките на «зелената изложба», посетителите ще имат възможност да се насладят на уникални пейзажи, портретура и керамични скулптури, даващи повод за осъзнаване на неразривните връзки между човек и природа, курирана от художника Мартин Джачков. Всички посетител може директно да подкрепи благотворителната кауза. Всеки принос е от значение, защото заедно можем да направим промяната, от която природата и хората в криза в България се нуждаят.

За повече информация може да следите в социалните канали на Галерията и на website: www.vivacomoborishte5.com

Редактор: Райна Аврамова