Форумът, организиран от NOVA и Webit, предлага възможности за личностно и кариерно развитие

Топ лектори от световен мащаб се срещат с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано от NOVA и Webit. То предлага различни възможности на присъстващите за разгръщане на пълния потенциал и трансформиране в личностен и професионален план.

Темите, които първото издание на Future Forum представя, са: развитие на лидерски умения, личностно израстване, стратегии за устойчив бизнес растеж, създаване на въздействащи разкази, изследване на креативността, инструменти за преодоляване на всяко препятствие, предизвикателства в бизнеса, свързване на професионалния ум с развитието на новите технологии и др. Един от менторите във втория ден от събитието е Владимир Борачев - професионален лектор с ключова роля в бизнес средите на Централна и Източна Европа.

Future Forum продължава втори ден със събития в препълнени зали

„Future Forum е една страхотна платформа за поглед в огледалото. За себепознание, за провокация на силните страни, за области на развитие и осъзнаване каква ми е следващата стъпка като човек и професионалист. На форума присъстват професионалисти от чужбина и български колеги, като тяхната роля е да провокират публиката в тази посока. Работя със страхотни хора от различни нива, индустрии и организации, на всякакви възрасти. Най-младите са от IT индустрията двадесет и няколко годишни, които стават по-рано ръководители, до седемдесет годишни ръководители с много опит. Има млади предприемачи с голямо желание да създават нещо. Виждам една страхотна комбинация между хладен ум и топло сърце. Като ръководител трябва да можеш да поставяш ясни очаквания, цели и обратна връзка, да има план за подобрение – това е хладния ум. От друга страна е топлото сърце с емоционалната интелигентност и съпричастността. Балансът между тези две неща е изключително важен“,  сподели за „Социална мрежа“ по NOVA NEWS професионалният коучинг за лидери Владимир Борачев.

Според лекторът всеки, който има желание може да върви напред. Винаги ще има бюрократични или административни пречки и това е навсякъде по света. Той е убеден, че ако човек вярва и иска да направи нещо, много малко неща биха могли да го спрат.

Мащабното събитие за кариерно и личностно развитие - Future Forum, е организирано от NOVA и Webit.

Повече информация за Future Forum може да откриете във Facebook и LinkedIn профилите на форума.

Редактор: Райна Аврамова