Участниците ще отговарят на въпроси, свързани с България...

Тази седмица "Стани богат" ще отбележи 3 март със специално празнично издание.
 
В деня на националния празник на България участниците в популярната игра ще трябва да отговарят на въпроси, свързани единствено със страната ни.

На стола на богатството ще седнат Светлозар Желев, директор на издателство, който ще разкаже любопитни моменти от срещата си с бившия президент на България Петър Стоянов, както и Даниела Якова, работила по различни програми в Министерски съвет и Министерство на образованието, а в момента и в парламента.

Преди това обаче, в първите дни на месец март, гостите на Ники Кънчев ще продължат да отговарят на въпроси от най-различни сфери. В деня на Баба Марта на стола на богатството ще седне Владислав Ангелов – геофизик по професия.
 
Любопитното за 26-годишния софиянец е, че е представлявал България и Балканите на състезание по геология и геофизика в Хюстън, ходил е в НАСА и смята, че определено сме в заблуда относно стъпването на човешки крак на Луната.
 
Наскоро Владислав е получил предложение за работа в Англия, но преди да разберем дали ще го загубим като български гражданин, ще се опита да отговори на всичките 12 въпроса на Ники Кънчев.

След него за 100-те хиляди лева ще се бори 28-годишна стоматоложка. Елена Лулева се е заканила да изхвърли телевизора си, след като я излъчат в "Стани богат", а във философски план се осланя на Ванга и нейната мисъл, че човек трябва да иска малките неща, за да може да плати цената.

В сряда на стола на богатството ще седне любител – астроном, за когото размерът определено е от значение, особено когато става въпрос за обективи на телескопи. Когато преди време го попитали "Искаш ли да се ожениш за тази жена", той поставил условие - "Ако откаже цигарите", и така вече седем години бракът му успешно се крепи на тази клауза.  

Последният участник в "Стани богат" преди 3 март ще бъде може би най-младият производител на розово масло у нас – Борислав Атанасов. Още в училище е президент на баскетболния клуб, а днес – само на 23 години, вече има собствен бизнес, свързан именно с производството на розово масло.