Ходи на токчета, била е танкист, не иска силиконов бюст...

Елза Парини е един от най-известните травестити в България.

Роден е като Ивайло Иванов преди 37 години в град Попово.

Бързо обаче открива, че сцената, женските дрехи, екстравагантните тоалети и бурните аплодисменти са неговото амплоа.

Елза се занимава с рекламна, туристическа, консултантска дейности, организира модни спектакли, шоупрограми, частни партита.

Светският живот често го вдъхновява да прави кавъри на известни песни, в които осмива най-скандалните личности.

"Никога не съм била ограничавана и винаги ми се е давало възможност да се изявявам. Родителите ми не са ме задушавали и затова нямам комплекси", сподели Елза в разговор на кафе с Гала.

В родния си град тя посещава една детска градина с ТВ водещата Венета Райкова и дори при малък инцидент на игра на "квачка и пиленце" й чупи ръката.

От ефира на предаването Елза Парини призова хората да се замислят защо приемат лесно престъпниците и дилърите, а такива като нея – не.

Ивайло осъзнава своята хомосексуалност още като ученик, но това не му пречи да служи в армията по настояване на баща си. Там въпреки високия си ръст е разпределен за танкист.

Елза Парини започва сценичната си кариера случайно в началото на 90-те години. Тя не само става най-добрата в своята област, но започва и да продуцира шоу програми и да открива други таланти.

Признава, че се е подлагала на ботукс процедури и лазерна фотоепилация. Не желае обаче да си слага силиконов бюст, защото не смята, че й е нужно.

Елза Парини разкри и страстта си към ветрилата, които колекционира. Тя донесе едно от любимите си – копие на ветрилото на Луи ХІV. Подаръкът-изненада от екипа на "На кафе" бе изработването на живо на ветрило специално за нея. На финал Елза показа малка част от богатия си сценичен гардероб, на който може да завиди всяка жена.

Разберете още за Елза Парини на Nova Play!