Волен: Ще ти запуша устата с ръка!

Лидерите на "Синята коалиция" Мартин Димитров и на "Атака" Волен Сидеров спазиха обещанието си и продължиха спора помежду си в "Здравей, България" и днес.

Тези дни между тях се разрази скандал. Димитров заяви, че "Атака" са мълчалива подкрепа на ГЕРБ, а Сидеров обвини СДС, че са спонсорирани от ЧЕЗ.

И двамата донесоха документи в студиото в защита на твърденията си.

"Аз самият изисках доклада на ДКЕВР за проверката на електроразпределителните дружества. Пратих писмо на депутатите да го четат и имаше специално заседание. Всеки можеше да го прочете, но нито един депутат от "Атака" не дойде да го направи", обясни Димитров.

С тези измишльотини "Атака" се опитва да смени дневния ред на обществото, допълни той.

Сидеров от своя страна продължи да твърди, че докладът е скрит от Мартин Димитров и не го давал на депутат от "Атака". Той показа документ, в който лидерът на сините пита градския прокурор дали може да го даде и той разрешава.

Димитров пък показа документ, в който Ангел Семерджиев казва, че докладът може да бъде четен, но не може да се разпространи като копие, за да не се компрометира разследването.

С разгорещяване на страстите Волен Сидеров заплаши да запуши устата на Димитров с ръка, защото го прекъсвал.

"Представяте ли си какъв човек ни управлява – с такъв език, с такова възпитание", възмути се Димитров.

"Ще ти оставя време да говориш, но нека да не замърсяваме атмосферата", обърна се Сидеров към опонента си.

Вижте какви още доказателства и документи предоставиха двамата във видеото. А целия спор можете да проследите на Nova Play!