Не беше редно премиерът да играе в този мач, но всъщност, наши футболисти го ритнаха няколко пъти доста сериозно. Това признаха в "Часът на Милен Цветков" представители на футболен клуб „Бенковски”...

Бойко Борисов не е ритнал никого по време на мача, дори самият той беше ритна няколко пъти доста сериозно от наши играчи. Това каза в "Часът на Милен Цветков" Йордан Ташев, изп.дир. на футболен клуб "Бенсковски" (Пазарджик).

 

Преди ден се разпространи информацията, че министър-председателят вкарал гол от дузпа за победата на "Витоша" (Бистрица) над "Бенковски" (Пазарджик) и че присъствието му предизвикало сериозно недоволство.

 

Ташев призна, че въпреки слуховете, все пак е станал „празник, защото не може всеки ден да се види министър-председател".

 

"Имаше малко фалове, но че батко Бойко е ритал – не, той просто си седеше. Че е недопустимо да играе като министър-председател, така е", каза Георги Василев от клуб "Бенковски".

 

Според Ташев Борисов е човек, който държи на думата си, но има хора около него, които не стават за нищо. Един от тези хора бил финансовият министър Симеон Дянков. Бойко се стреми да направи нещо, но не е достатъчен един човек. Полека ще оправи нещата, но махна не хората, които трябваше, коментира още той.