Песента е записана на български и на испански, а тези дни в Генуа завършиха и снимките на клипа към нея. Единствено в \"Календар\" ще може да видите за първи път клипа към песента.

\"Ел мундо модерно\" е заглавието на горещия летен хит, в който звездата на българската попмузика Васил Найденов е дуетен партньор на Ивайло Колев. Песента е записана на  български и на испански, а тези дни в Генуа завършиха и снимките на клипа към нея.

През 2005 г., на големия финал на \"Стар Академи\", Васил Найденов припозна Ивайло като истинския победител. От тогава до днес, Ивайло се радва на шеметна кариера: намери голямата си любов, покори не едно и две женски сърца, а в Чили срещна най-красивата. Точно там бе  забелязан и от председателя на Грами, Кике Сантандер, който му подари \"Ел мундо модерно\".

Без абсолютно никакво колебание, Ивайло Ивайло реши да я изпълни, заедно със своя кумир, защото рано или късно, в живота на човек – мечтите се сбъдват...

Що се отнася до Кенита, освен, че я възриемат и като двойничка на Кмерън Диас, тя е успяла да плени  и покори живите легенди на Реал Мадрид Марсело Риос и  и Иван Саморано, както и един от най-харесваните мъже в латинска америка Луис Мигел

Естествено, \"Календар\" ще бъде първото място, където клипът \"Ел мундо модерно\" ще види бял свят.