Прави впечатление, че напоследък всички актриси, певици, танцьорки, модели, или с една дума – известните, правят една и съща грешка спрямо външния си вид. Слагат прекалено много грим на лицето, който контрастира с бледата кожа на тялото....

Прави впечатление, че напоследък всички актриси, певици, танцьорки, модели, или с една дума – известните, правят една и съща грешка спрямо външния си вид.

 

Слагат прекалено много грим на лицето, който контрастира с бледата кожа на тялото. На този ефект няма да се зарадва нито един моден критик.

 

Въпреки че в последния клип на Славена тоалетите й са блестящи – и в прекия, и в преносния смисъл – изпълнителката е допуснала същото грубо недоразумение.

 

Като изключим този иначе незначителен недостатък, песента \"Сипвай бавно\" си е истинско попадение. След хита \"Жиголо\", който явно беше вдъхновено от стила бурлеска, тук визиите й са далеч по-обрани и семпли.

 

Във видеото като цяло няма действие или сюжет, но за сметка на това ще се насладите отблизо на всички прелести на русокосата Славена.

 

Напоследък клиповете като цяло са твърде еднообразни. Амбициозните пиари обаче старателно ни убеждават, че въпросният похват се нарича \"имиджов\". Т.е., ако и вие осъзнавате, че не е нормално да виждате еднакви, макар и хубави, госпожици, облечени в лъскави одежди да се гърчат на екрана, имайте предвид, че все пак става въпрос за имидж.

 

И съвсем не говорим само за Славена. Дизайнерите Жана Кошева и Иван Панайотов са се постарали да изглежда завидно приемливо.

 

Дали ви харесва, преценете във видеото.