Пленителната блондинка не пие кафе, въпреки че води "На кафе"

Пленителната блондинка не пие кафе, въпреки че води "На кафе". Не желае да сключва брак, въпреки че казва за човека до нея, че именно той е мъжът. Не обича да спортува, а фигурата и младостта, която излъчва, са като на добре тренирано момиче. Пада си по покера, но е достатъчно вярваща, за да се помоли за здравето на близките си. За страховете и щастието, за очарователните си противоположности разказва самата Гала...

Каква е тайната толкова години предаването "На кафе" да се запази на екран и да се подбират интересни теми и гости?
Гала:
Имам страхотен екип, това е истината. Хора, които търсят непрекъснато най-интересните, най-актуалните неща, най-впечатляващите. Следим зрителския интерес, следим рейтингите – какво се гледа, какво се търси, следим във Фейсбук какво ни пишат зрителите и какво очакват от нас, какво не им харесва. Много точно преценяваме всяко едно нещо и най-вероятно на това се дължи. Имам страхотен екип!

Скоро да очакваме ли смяна на декора?
Гала: 
Настоящият декор е прекрасен. Няма друг такъв в българския ефир. След като ни върнаха отново на екран, бяхме с един декор. На следващата година го сменихме и сега е третият сезон с новото завръщане на „На кафе" с друг декор. Този не ми се иска да го сменяме следващия сезон. Обикновено  всеки сезон "На кафе" сменя декора си, поне на мен ми се струва да е нормално така. Но в този съм влюбена и може би ще остане и другия сезон.

Кои са гостите в "На кафе", които са Ви впечатлили?
Гала: Много хора, но винаги съм казвала, че любими са ми хората на изкуството и специално актьорите са моите любими гости. Много ги харесвам. Един от последните ми разговори беше с Александра Сърчаджиева, която направи много лични, дълбоки и емоционални признания, свързани с нейния баща – Йосиф Сърчаджиев. Още съм под влиянието на това, което каза. Всеки ден почти имам нещо, което ми остава от гостите...

Какво Ви дава кофеин в живота?
Гала:
Работата, срещата с интересни хора, гостите в предаването, приятелите ми, дъщеря ми. Много неща... Пътуванията. Всичко що е спорт пък не ми е любимо, въпреки че се насилвам  да ходя на фитнес от време на време, за да съм във форма.  

Трябва ли до успялата жена да има успял мъж?
Гала:
Според мен трябва да има мъж със самочувствие и по-малко комплекси, ако е възможно. Това е много важно да има до една успяла жена.

Тези важни неща сигурно ги откривате в човека до Вас – Стефан?
Гала:
Да. Мисля си, че Стефан е мъжът. Като всеки от нас сигурно има своите комплекси, но те са толкова малко, че аз дори не ги знам какви са.

Мислили ли сте да имате деца с него?
Гала:
Много мислим за деца, много се говори за това, много се пише за това. Аз все си казвам, че сега не мога, сега не е моментът, а всъщност за мен специално няма кога да дойде по-подходящ момент, става все по-неподходящо. Но в крайна сметка вярвам, че това е Божа работа и ако трябва да се случи, ще се случи. Ако не – здраве да е.

Но нямате нищо против да имате още поне едно дете?
Гала:
Нямам нищо против.

Планирате ли сватба?
Гала:
Не. В никакъв случай. Вече съм минала по този път, до нищо добро не е довело това. Не че специално сключването на брак е довело до нещо лошо, но не мисля, че е необходимо, за да осмисли или за да сплоти и засили емоциите в една връзка, така че смятам, че е ненужно.

Щастлива ли сте?
Гала:
Да!

Преди пет години, например, щяхте ли да кажете същото?
Гала:
Надали. Не, по-скоро щях да кажа "не".

От какво се плашите най-много?
Гала:
От това да не загубя близък човек, това са ми най-големите страхове. Затова и когато се моля за нещо, първото е хората около мен, хората, които обичам, близките ми, приятелите ми да са живи и здрави.

 

Автор: Галя Станева