Всеки трети първокласник у нас е с наднормено тегло, сочи изследване сред децата. Освен това страната ни е поставена на 6-то място в Европа по проблеми със затлъстяването и произтичащите от тях заболявания, като хипертония и диабет от втори тип...

Всеки трети първокласник у нас е с наднормено тегло, сочи изследване сред децата.

 

Освен това страната ни е поставена на 6-то място в Европа по проблеми със затлъстяването и произтичащите от тях заболявания, като хипертония и диабет от втори тип.

 

Ако сте дама, а талията ви се окаже, че надвишава 80 сантиметра, вероятно сте прекалявали с храната през зимата. 94 пък са критичните сантиметри при силния пол.

 

Всеки сантиметър в повече ви вкарва в графата проблеми с теглото. Излишните сантиметрите могат да бъдат премахнати чрез диета с мед. От него не се дебелее, тъй като се разгражда бързо.

 

Още по-ефикасна е терапията с пчелен клей, или така наречения пчелен прополис. 30-40 капки разтвор, приемани 3 пъти на ден, ще правят чудеса с килограмите.

 

Още един съвет от специалистите - научете се да контролирате ежедневния стрес, за да поддържате тялото си в добра форма.