В края на месец май, жител на село Железница е подал сигнал в полицията, че е намерил човешки кости. След оглед в района на Плана планина и направени експертизи, е установено, че това са телата на безследно изчезналите Владимир Филев и Георги Георгиев. Изследванията показали, че двамата мъже са били убити преди около година и половина...

Почти две години след убийството на шуменския бизнесмен Румен Рачев полицията откри телата на заподозрените за разстрела му.


Рачев беше показно убит пред болницата в Шумен в края на юли 2009-а година. Месеци по-късно полицията съобщи, че заподозрени за убийството са Владимир Филев и Георги Георгиев. И двамата са в неизвестност от деня на убийство.


И Филев, и Георгиев бяха включени и в групата на „Килърите\", за чийто лидер беше посочен Петър Стоянов-Сумиста. 


Според министър Цветанов, групата е създадена с цел извършване на убийства, умишлено причиняване на тежки телесни повреди и пожари.


В края на месец май, жител на село Железница е подал сигнал в полицията, че е намерил човешки кости. След оглед в района на Плана планина и направени експертизи, е установено, че това са телата на безследно изчезналите Владимир Филев и Георги Георгиев. Изследванията показали, че двамата мъже са били убити преди около година и половина.