\"Пътят ви е начертан да бъдете заедно за определен период от време. За в бъдеще не ви е писано да бъдете заедно, на теб ти се пада по-висшестояща личност\" - предсказа Николета, но не това шокира всички...

Да, засега ще се женя, потвърди Емануела, която заедно с Денис е планувала сватбата им да е на 11 септември тази година.

Въпреки че няма нищо специално в избраната дата, 11 ще бъде броят на шаферките - предимно приятелки на певицата, и на шаферите, сред които ще бъдат приятели на Денис и един от най-близките приятели на Емануела, който пише музиката и аранжиментите на песните й. 

Певицата сподели, че вече си е избрала роклята и ще бъде точно такава, каквато си я е представяла винаги – \"много огромна\", бяла и с червена украса, която ще бъде съобразена с цвета на косата й, който ще остане червен.  

Във шок хвърли всички в студиото на \"На кафе\", както и зрителите пред телевизионния екран ясновидката Николета Йорданова, която направи предсказания за общото бъдеще на поп фолк певицата и нейния годеник Денис.

Според нея, в момента двамата са влюбени, но в един момент той много ще започне да я ревнува, както и тя него.

Пътят ви е начертан да бъдете заедно за определен период от време. За в бъдеще не ви е писано да бъдете заедно, на теб ти се пада по-висшестояща личност, по-голям мъж, с когото да живееш и да имаш деца от него. Това предрече Николета на певицата и с това потвърди съмненията на Емануела, че двамата ще се разделят след време.

Николета отказа да посочи в ефир грешката на Емануела. Тя предсказа още, че раздялата между Денис и Емануела ще бъде много тежка и че певицата ще направи аборт, но не от Денис, за който той ще разбере от медиите. На по-късен етап ясновидката видя, че Емануела ще има близнаци.

Но това не беше всичко – Николета продължи с шокиращите си изказвания относно Денис, че \"женските хормони много кипят в него. Той не е истински мъж. Той е жена в мъжки аватар. Той я използва и си прави PR\".

Това, което тя казва наистина е вярно, отговори Емануела.

Какво още се случи в студиото на \"На кафе\" – вижте във видеото. Цялото интервю с Емануела може да гледате на NovaPlay!