Фолк певицата гостува на Гала в \"На кафе\"...

Връзката на фолк дивата Соня Немска с бившия брадър Денислав започна като гореща и истинска любов и за пръв път излезе на показ след като певицата влезе в Къщата като изненада.


Последваха романтични и не толкова романтични периоди, двамата се разделяха и събираха. И всичко това пред очите на медиите. Денислав заяви в \"Горещо\", че е бил проклинат от Соня, а в \"Шоуто на Иван и Андрей\" Соня каза, че Денислав е проклел детето й.


Миналата година ми беше много лоша, но сега е спокойна. Предстои да правя нови песни, исках да забравя проблемите. Аз не съм самотна майка, защото имам много приятели и близки хора, които ме подкрепят, каза Соня. Дъщеря й Рая в момента е в Панагюрище при родителите на Соня. Рая е отличничка и е мажоретка.


Рая не ми задава неудобни въпроси, нямам проблеми с това, откакто се е родила не сме живели заедно с баща й. Тя знае истината, че когато се е родила, ние сме спрели да се обичаме и затова сме се разделили. Двамата се виждат, поддържат връзка и мисля, че той не й липсва толкова много, каза Соня Немска.


Денислав искаше да имаме дете, но аз имам горчив опит и не успях да се реша, допълни фолк певицата.