Дянков може да го бива за САЩ, но не и за тук, заяви изп. директор на футболен клуб Бенковски-Пазарджик.

В \"Часът на Милен Цветков\" гости са хора от най-различни слоеве на обществото коментират двугодишното управление на ГЕРБ и му поставят оценка.

 

Недялко Лазаров – участник в \"Биг Брадър\", поставя оценка 3,5 на управлението на ГЕРБ. Пенсионерката Лиляна Асенова заяви, че управлението на партията е пълен провал и по тази причина, заслужената оценка от управляващата партия е слаб 2.
Бизнесменът Кристиян Кръстев заяви, че оценката, която ще даде на ГЕРБ, е между 2 и 3. А студентката Мила Христова заяви, че също би поставила доста ниска оценка на управляващите, нищо, въпреки че е техен симпатизант. Макар и според нея кабинетът \"Борисов\" да е съставен от много интелигентни хора, техните приоритети не са насочени в полза на обществото.

Най-висока оценка – добър 4, постави изп. директор на футболен клуб Бенковски-Пазарджик - Йордан Ташев. Той заяви, че правителството определено има голям принос за развитието на спорта и пътищата. Но всичко останало той определи като провал.

 

\"Дянков може да го бива за САЩ, но не и за тук. Отговорни за този провал са всички депутати, които са в парламента, но най-вече управляващото мнозинство, които са събрани от кол и въже\", към това Йордан Ташев допълни, че не Бойко Борисов е виновен за всичко и поясни, че всъщност съветниците му са лоши.

Не управлява партията ГЕРБ, а управлява човекът Бойко Борисов. Партията е един сбирток от милиционери. Около тях само уреждачи и службогонци. Какво може да очакваме от тази партия? – запита бизнесменът Кристиян Кръстев.

Според  Недялко Лазаров, при това управление, дори и възрастните хора ще напуснат България.

Според бизнесмена в студиото, за две години животът е ставал все по-лош с оглед на ежедневното битуване. Той допълни, че не икономическата криза е това, което влошава ситуацията, а кризата, която е в съзнанието на българите и от която те трябва да се освободят.

Мила Христова и Йордан Ташев заявиха, че отговорността трябва да бъде поета от министър-председателя.

За да разберете какво още заявиха гостите в \"Часът на Милен Цветков\" и има ли и позитиви според тях управлението на ГЕРБ – не пропускайте да видите видеото.