Какво е да не си мъж за една жена и как е възможно трите съпернички за сърцето на Юсеин да са първи приятелки...

Мъж от село Рибново живее с 2 жени под един покрив, а в съседно село има трета негова любима. Какво е да не си мъж за една жена и как е възможно трите съпернички за сърцето на Юсеин да са първи приятелки...

 

В село Рибново всички знаят Юсеин като Шейха, човек с добро сърце и няколко жени, които имат място в него.

 

Две от жените на Юсеин не само, че живеят под един покрив, а и работят на едно и също място - във френски цех за бельо. Мъжът им ги води и взима от работа. Двете жени носят и едно и също име - Фатме. И са първи приятелки.

 

Всъщност любовта между Юсеин и жените му се ражда извън България, в Португалия. Това разказва една от двете Фатмета, докато простира дрехите на цялото многолюдно семейство.

 

Двете жени си помагат във всичко, защото не само сърцето на Юсеин е общо, а и дома и трапезата.

 

Освен за двете булки и за трите си деца, Шейхът от Рибново се грижи и за още една любима - Невсе от съседно село. През почивните дни води семейството си на гости във Филипово. Младият бизнесмен намира време и да се види с приятели.

 

Шейхът е зодия Скорпион и признава, че любовта е много важна за него. Разказва, че в дома му има разбирателство, а за успешния му бизнес принос имат именно жените му - с непрестанната си любов и уважение към него и помежду си.

 

Големият син носи името на баща си, казва, че харесва само добри момичета.

 

Дали Юсеин мисли за четвърта жена, както разрешава Корана? Едва ли. В крайна сметка шейхът е убеден, че не върши нищо лошо.

 

А в духа на наближаващите избори, хората се шегуват, че с този успех сред жените съселянинът им може да бъде и успешен кмет.

 

Темата продължава довечера в предаването \"Часът на Милен Цветков\" с коментар на психолози и юристи за това приемливо ли е многожененството в наши дни.