12 независими депутати подписаха декларация, че ще подкрепят ГЕРБ на вота за недоверие..

В \"Часът на Милен Цветков\"  част от 12-те независими депутати, които подписаха декларация, че ще подкрепят ГЕРБ на вота за недоверие, разясняват какви са техните причини да подкрепят правителството.

Ако обърнете внимание, вотът е подписан и внесен на първо място от Ахмед Доган. Една от темите, които критикува правителството е неуспехи в борба с корупцията, а Доган е човекът, който озакони по най-безпардонен начин във висша степен политическата корупция с тези хонорари, които се случиха. Ако направите допитване кои са тримата най-корумпирани председатели на партии, къде мислите, че ще попадне той? Това заяви в студиото на \"Часът на Милен Цветков\" независимият депутат Корман Исмаилов.

Въпреки това той допълни, че подкрепя много от тезите във вота на недоверие и потвърди, че правителството има нужда от много сериозна конструктивна критика.

Димитър Чукарски коментира, че за независимите депутати, които ще подкрепят ГЕРБ, е ясно, че с негативния вот няма да се реши въпросът с престъпността. Според Стоян Иванов, ако правителството падне, проблемите в държавата няма да бъдат овладени, а дори ще се задълбочат.

Какви позиции защитиха другите независими депутати – гости в \"Часът на Милен Цветков\" и защо според тях е по-добре правителството да не пада – разберете във видеото.