Истинска семейна трагедия се разигра снощи в Димитровград...

Истинска семейна трагедия се разигра снощи в Димитровград. 63-годишен мъж уби жена си със самоделна ловна пушка, а след това се самоуби. В дъното на драмата стоят имотни спорове. 


Семейство Колеви живеело на един от най-оживените димитровградски булеварди. До апартамента им е фризьорският салон на дъщерята Радка. През деня тя била в салона си, но дълго време не могла да се свърже с родителите си Дорка и Кольо.


Снощи около 8 часа отишла до апартамента, но не могла да влезе, тъй като било заключено от вътре. Повикала ключар и той отворил вратата. Така двамата открили труповете на родителите й.


Убитата Дорка работела от три години в Гърция. Мъжът й Кольо бил пенсионер по болест. Според роднини днес жената трябвало да пътува за Гърция след едноседмична отпуска. През тази седмица съседите не са чували скандали между съпрузите.


Мъжът оставил предсмъртно писмо. В него описал какво е направил и обяснил, че причината за трагедията са имотни спорове. Накрая пожелал двамата с жена му да бъдат погребани заедно.