Това ще стане в новата игра \"Разбий Иван и Андрей\"

Над 5000 човека откликнаха до момента на поканата на Иван и Андрей да се изправят в директен двубой с тях в новата игра \"Разбий Иван и Андрей\".

Екипът на шоуто се срещна с най-интересните кандидати, като в рамките на седмица интервюира над 200 човека, готови на всичко да се срещнат очи в очи с двамата водещи и да ги разбият...

Бивши и настоящи спортисти, каскадьори, алпинисти, полицаи и обикновени хора с адреналин в излишък разказваха за постиженията си и показваха на журито на какво са способни. Не липсваха и служители на БАН. Едно качество обаче обединява всичките 200 избрани – воля и хъс за победа.

Някои от претендентите показаха докъде стига човешката мощ. Журито издържа да брои лицевите опори на един от кандидатите само до 300. След стотната им стана скучно. Пък и  за състезанията, които предстоят, силата не е достатъчна. Необходима е издръжливост, прецизност и, разбира се, остър ум и знания. „Ние подбрахме достойни хора, които  притежават комплекс от тези качества\", уверени са от екипа на „Разбий Иван и Андрей\".

Факт е, че повечето от кандидатите имат сериозни спортни постижения, но има и такива, които могат да бъдат наречени герои. Оказа се, че издръжливост не е да се спуснеш по пързалка от бръснарски ножчета и да паднеш в каца със спирт, а подобно на единия от кандидатите – случайно да разрежеш лицето си с флекс, да затиснеш с пръст артерията си, да се качиш на колело и да стигнеш до болницата... За щастие, човекът е в цветущо здраве, изобилства от енергия и много иска да се състезава срещу Иван и Андрей.

Сред дамите, желаещи да се състезават, има футболистки, сумистки и сръчни домакини...

В предаването ще разберем още колко се стеснява пътя при 320 км/ч с мотор, защо е модерна напоследък дисциплината ММА (Смесени бойни изкуства) и има ли жени-трактористки в България с манекенски размери.