Проблемът на Светльо с танцовата задача доведе до спречкване с Мага...

От хиляди кандидати едва 200 успяха да стигнат до тренировъчните лагери на \"X Factor\". За повече от половината от тях приключението свърши още в първия ден. След музикални и танцови предизвикателства, отправени от четиримата съдии, 82 изпълнителя оцеляха до последния етап. Тази вечер само най-добрите преминаха финалното изпитание преди концертите на живо. Съдиите също бяха изненадани – всеки от тях научи с коя категория ще се състезава по време на финалите.

За много от участниците нощта преди последния ден на тренировъчния лагер се оказа безсънна и твърде напрегната. Всеки от участниците трябваше не само да изпълни избраната песен, но и да каже защо точно той трябва да продължи.

\"Аз искам да поживея поне още мъничко в тази приказка, наречена \"X Factor\", сподели 17-годишната Катерина Ефтимова, която допълни и че иска да е покрай един човек, който много й харесва. Кое обаче е неговото име, тя така и не каза.

Според Преа пък достатъчна причина да продължи участието си е, защото е готина.

Първият участник, който излезе да пее на сцената бе Светлозар Христов. Предишният ден той имаше проблем с танцовата задача. \"Аз си имам комплекси, че не мога да танцувам, пък и дълъг човек – смешно изглежда\" – на мнение е Светльо. Това обаче доведе до спречкване с Мага, който критикува поведението му: \"Видях едни момчета и мъже, които се постараха, въпреки че не всеки от тях може да танцува. Ти си на 34 години – не можеш да се държиш по такъв начин. Ако искаш да бъдеш на друго ниво, трябва да промениш нещо в себе си\".

След като чуха всички изпълнители съдиите спориха няколко часа, за да изберат 24-мата най-добри изпълнители. Дали Светлозар Христов е сред тях – вижте на NovaPlay!

Изпълнението на Светльо в последния ден на тренировъчния лагер може да видите във видеото.