Светльо Витков и Венци Мицов: 90% от участията на кандидатите по медиите са платени.

Българите сме си абсолютно сами виновни за това положение, в което сме. Всеки човек, който не е доволен от положението, в което е, трябва да предприеме някакви действия, които да предизвикат подобрение на неговото състояние. Това заяви Светльо Витков в \"Здравей, България\".

Нашата кампания е абсолютно достойна да влезе в учебниците, защото е направена почти без пари и защото почти нямахме до телевизии, с изключение на Нова телевизия и че правихме кампанията си предимно в интернет. Така че, с тази кампания да бием мастодонти и партии, които са хвърлили милиони...Най-малкото тези милиони могат да се използват да се дадат на хората вместо да се хвърлят в глупави кампании. Това поясни кандидат-президентската двойка Светльо Витков и Венци Мицов.

Те отрекоха да се чувстват като наказателния вот на нацията.

Бъдещите им политически планове се обмислят в момента. \"Ще продължим напред. \"Партия\" е мръсна дума и ни се повдига от нея, ако има друга възможност, през коята да продължим – с най-голямо  удоволствие, но не искаме да спираме дотук\", допълни кандидат-президентската двойка.

Светльо Витков заяви, че 90% от участията на кандидатите по медиите са платени. За какво е платил 1400 лева и какво разкри той може да видите във видеото.