Мариела Пепелджийска от София влезе в историята на предаването \"Сделка или не\"...

На 23 януари 2012 г. Мариела Пепелджийска от София влезе в историята на предаването \"Сделка или не\" като петият човек, спечелил голямата награда в телевизионната игра. Първият участник, грабнал 100-те хиляди, отново беше жена – Цвета от Гайтаниново.

Мариела е родена на 7 март 1987 г. в София. На 24-годишна възраст става майка и съпруга. Най-голямата й мечта е да довърши със съпруга си семейната къща край Своге, дом за тяхното младо семейство. За младата майка това е от изключително значение. Самата тя е отраснала без баща. И въпреки, че това я е направило по-отговорна и по-смела при взимането на решения, иска да осигури повече възможности за собствената си дъщеря. Изграждането на семейния дом е само първата крачка.

Мариела вярва във фън шуй и се стреми да подрежда дома и живота си според правилата на тази древна китайска философия за енергията. Тя е убедена, че това й е помогнало в играта. До последния момент тя стиска в ръцете си китайска паричка. В началото на играта късметлийката си избира кутия номер 4. На финала, съвсем спонтанно, тя реши да смени кутията. Сделка, която промени и живота й...

\"Сделка или не\", който е абсолютен рейтингов шампион, се излъчва по Нова ТВ с огромен успех вече шест сезона. \"От началото на новия сезон сме раздали над 600 хиляди лева, от които половината са спечелени през последните два месеца – декември и януари\", припомнят  продуцентите на играта от BlueBox Румен Луканов и Атанас Маринов.

Останалите трима, тръгнали си с голямата награда от \"Сделка или не\", са Теодора – гадателката на Берлускони, Китаеца и 18-годишният Севил Салиев, спечелил сумата от интернет играта на шоуто.

След първото предаване, излъчено на 19 септември 2005 г., за пет сезона 6 575 688 лв. са дадени като награди на 1 108 човека. През това време 25 000 лв. са спечелени общо 33 пъти, 50 000 – 16 пъти, 66 000 – веднъж, 75 000 – два пъти, а 100 000 лв. – четири пъти.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес