Английската висша лига превзема ефира на Диема и Нова Спорт през уикенда...

Този петък в \"Темата на спорта\" по Нова ТВ гост ще бъде агентът на най-скъпия български футболист Димитър Бербатов – Емил Данчев. Той ще разкрие какво представлява професията футболен мениджър. Какво е да си начело на 100 играчи, омръзва ли му да гледа футбол по цял ден и как модерните комуникации замалко не попречили на Бербатов да стъпи на \"Олд Трафорд\"?

 

И още: брак по сметка ли е договорът между футболист и мениджър, защо все по-малко български футболисти се продават зад граница през последните години и какво обича да колекционира Емил Данчев от клубовете, на които е продал играчи? Отговорите на тези въпроси ще потърси Йоана Гочева този петък, 03 февруари, в \"Темата на спорта\".

 

Уикендът по Диема и Нова Спорт ще покаже едни от най-вълнуващите мачове от Английската висша лига. В събота Нова Спорт ще зарадва футболните фенове с три напрегнати срещи: Арсенал – Блекбърн Роувърс (15.00 ч.), Куинс Парк Рейнджърс – Уулвърхямптън Уондърърс (17.00 ч.), а за финал е лидерът Манчестър Сити - Фулъм (19.30 ч.).

 

Два страхотни двубоя ще превземат и ефира на Диема в неделния ден – Нюкасъл ще приеме Астън Вила в 15.30 ч., а в 18.00 ч. е едно от дербитата на кръга – Челси ще иска реванш от Манчестър Юнайтед. Следващата седмица също ще стартира със сблъсък на гиганти – в понеделник по Диема зрителите ще могат да проследят двубоя Ливърпул – Тотнъм Хотспър (22.00 ч.).

 

Уикендът ще зарадва и почитателите на бокса – и в двата почивни дни Нова Спорт ще излъчи пряко основните срещи от международна Боксова Гала вечер във Франкфурт, Германия.