Големите актьори превземат едновременно Нова ТВ, Диема и КиноНова...

Големите актьори превземат едновременно Нова ТВ, Диема и КиноНова

От следващата седмица трима големи актьори ще превземат родния ефир. Великолепната тройка е в състав Крисчън Слейтър, Жан-Пол Белмондо и Ръсел Кроу, като всеки един от тях ще има своето запазено място в ефира на Нова ТВ, Диема и КиноНова. Тримата ще влязат в ролята на провокативни, авантюристични и изключително силни мъже, изправени пред сложни препятствия и вълнуващи предизвикателства.

Начало на мъжкия маратон отбелязва Крисчън Слейтър по Нова ТВ, който  ще бъде по-силната и по-емоционална страна на едно цяло в хитовия сериал „Врагът в мен". Поредицата ще се завърти от 12 юли /четвъртък/ и ще се излъчва от понеделник до петък, от 22.30 часа. Тук Слейтър е оперативен агент, обучен да убива и владеещ 13 езика... най-странното обаче е, че дели едно и също тяло с обикновен 30-годишен мъж. Какво ще стане когато "стената" между двамата започне да се пропуква и всеки от тях е поставен в нова и непозната среда, зрителите могат да разберат още от следващата седмица.

Европейско кино с френската легенда Жан-Пол Белмондо ще предложи Диема, която ще посвети цяла седмица именно на големия актьор. Филми с негово участие зрителите ще могат да гледат всеки делничен ден от 22.00 ч. В историята на киното Белмондо е известен с ролите си на смели авантюристи или безгрижни циници, както и с това, че за разлика от много свои  колеги, почти винаги изпълнява сам опасните каскади.

Още в понеделник от 22.00 часа почитателите на актьора ще го видят в едно от най-силните му превъплъщения в „Професионалистът". Седмицата ще продължи с много екшън с френско-канадската криминална комедия  „Грабеж", а в сряда приключението и напрежението ще се покачат още повече в лентата "Авантюристите". В предпоследния ден от работната седмица зрителите ще разберат кой е "Асът на асовете" в едноименната продукция, докато последната тематична вечер ще представи още един шампион за почитателите на вечните истории –  "Самотникът", от режисьора Жак Дере.

На финалната права КиноНова ще напомни, че нищо смело и героично не минава без Ръсел Кроу в уикенд, посветен на носителя на Оскар. В събота, началото ще постави „Гладиатор" – именно филмът, заради ролята си в който той за първи път печели престижната статуетка. Силен финал ще постави награденият с четири Оскара „Красив ум" на режисьорът Рон Хауърд. Безспорно една от най-добрите роли на Ръсел Кроу, в която той брилянтно се превъплъщава в образа на страдащия от шизофрения американски математик и нобелов лауреат Джон Наш. За тази своя роля Кроу е номиниран за трета поредна година за Оскар за най-добър актьор.