Много от познатите на големия екран лица има какво да кажат по въпроса...

След като Мартин Иванов беше избран за „Мистър България" 2012, веднага тръгнаха спекулации за тъмното му минало. Жълтата преса разпространи снимки, на които той танцува на пилон, преобразен като травестит. По-късно фотосите мистериозно изчезнаха от мрежата.

Носителят на титлата излезе с официално изявление, че не се срамува от миналото си. Настоящият счетоводител призна, че като по-млад е работил какви ли не професии, за да може да се издържа финансово. В крайна сметка в това няма нищо срамно.

Дори и в Холивуд не липсват подобни примери. Преди да стане известен актьорът Чанинг Тейнъм е бил стриптизьор. Съвсем прагматично симпатичният артист решава да използва личния си опит за сюжет на последния филм с негово участие – „Професия: Стриптизьор" ("Magic Mike"). Лентата е позована на реално случки от живота на Чанинг, когато е бил на 18 години. Момичетата със сигурност няма да останат разочаровани от гледките.

Памела Андерсън гордо признава, че има пилон в дома си, на който тренира за добра форма. Момичетата от „Pussycat Dolls" са започнали певческа кариера, след като са били забелязани в денс клуб.

Препоръчваме ви да не криете миналото и професиите си. Превърнете ги в печелившо оръжие, с което да сразявате конкуренцията!