“Имаш поща” ще опита да помогне на всеки, който иска да намери близък или приятел

Хитовото шоу „Имаш поща“ отново ще радва зрителите на Нова ТВ от есента. След няколкогодишна пауза, една от най-обичаните ТВ водещи Гала и чаровният пощальон Пейо вече са в очакване на новите невероятни истории от живота на българите.

 

“Имаш поща” ще опита да помогне на всеки, който иска да намери близък или приятел, с когото е загубил връзка от години или пък е прекъснал всякакви взаимоотношения с родител, дете, брат, сестра и това му тежи и иска да го разкаже. Предаването е трибуна и за всеки, който има проблем в общуването с човек, на когото държи, допуснал е грешка и иска да се извини или пък просто иска да благодари на някого, който се е жертвал за него.

 

През първите три сезона на шоуто, излъчвани до 2008-ма година, „Имаш поща“ се превърна в едно от най-любимите предавания на българи от всички възрасти, като помогна на стотици от тях да разрешат проблемите си. Радваше се и на изключителен рейтинг.

 

На сцената, заедно с Гала се смяха и плакаха някои от най-популярните български звезди като Силвия Кацарова, Мария Илиева, Тони Дачева, Васил Найденов, Димитър Рачков, Мис България 1999 – Виолета Здравкова, бележитият ни режисьор Никола Рударов, композиторът Хайгашот Агасян, участници в „Star Academy“, „Пълна промяна“, „Big Brother“ и др. Те всички станаха част от живота на най-горещите си почитатели, изненадвайки ги в студиото на предаването.

 

Екипът на предаването посети дори Москва в търсене на интересните истории и в помощ на българите, живеещи там.
Всички тези емоции, както и много нови ще преживяваме отново с „Имаш поща“ от тази есен по Нова ТВ.

 

Всички желаещи да споделят историята си и да участват в предаването могат да изпращат писмата си до екипа на предаването на адрес:

 

София, ул. “Шипка” 34, ет.3, за предаването “Имаш поща” или на имейл: poshta@imashposhta.com. За повече информация: телефон 02/946 33 23.