Какво вещаят звездите за тази седмица - вижте от Даниела Евстатиева

Седмичен хороскоп за 13 - 19 август

 

ОВЕН

Отново, за пореден път през това лято сте обладани от желание за промени. Нетърпеливи сте. Надявам се да имате план за действие, иначе ще се оплетете в собствените мрежи. Първите размествания са на работното място. Те ще се наблюдават още на 13 – 14 август. Там ще сте в непрекъснато движение. Възможно е да пътувате по работа. Някои ще продължат да го правят в мислите си. Бързам да предупредя по-смелите и инициативните да ограничат своите разходите и да не рискуват. Новите постъпления се бавят.

 

ТЕЛЕЦ
Предусещате промяна. Тя витае във въздуха и изисква преди всичко вие да се пренастроите, да преразгледате приоритетите си. Накъде ще продължите, решавате вие. Не си губете времето в приказки. Тези дни са ви дадени за работа. В състояние сте да се подсигурите с информация и с конкретни познания за новото, което смятате да предприемете. Направете тази стъпка около 18 август. В личен план няма да се чувствате удовлетворени. Усещате, че зависите от околните, признавате си го и въпреки това се ядосвате. Хабите се напразно.
 

 

БЛИЗНАЦИ
Знаете, че имате много работа и въпреки това отделяте повече време да обмисляте евентуални следващи стъпки. Трудно се съсредоточавате върху належащото. Ако се съсредоточите върху преките задачи, ще останете доволни от заработеното. Мнозина ще открият вариант за допълнителна работа и приходите им ще се увеличат. Ако ви предстоят пътувания, не ги тръгвайте на 16 и на 17 август. Не определяйте горните дати за стартови по отношение на проекти, договори, финансови въпроси.

 

РАК
Изявявате най-силните черти от характера си, като акцентирате върху емоциите, но го правите и там, където е нужен прагматизъм. Е, иначе как щяхте да останете верни на природата си? Развивате идеи, неразбираеми за околните. Те не съумяват да вникват в думите ви, вероятно защото вие самите сте неуверени, разколебани. Гоните формата, а забравяте за съдържанието. Цялата енергия на планетите е съсредоточена върху лично-интимните и семейните ви отношения. Наложете си да обръщате повече внимание на близките, интересувайте се от техните нужди.  
 

 

ЛЪВ
Време е да се огледате за нови идеи. Те летят във въздуха наоколо – остава да ги уволите. Не хабете отличната си интелектуална форма за дреболии. Опреснявайте познананията си, разширявайте познанствата си. Невероятно силно въздействате върху околните. Дори да не са напълно убедени във вашата правота, няма да ви откажат съдействието си. Отличните ви дни за начинания в работата съвпадат с новолунието за месеца. След 17 август все по-рядко ще се присещате за неблагоприятните стечения на обстоятелствата в миналато. Не изключвам някое отново за кратко да ви разтревожи.

 

ДЕВА
Дойде време да се замислите дали разполагате с достатъчно надежни средства, с опит и с талант за разплитането на делнични ситуации. Казусите, върху които разсъждавате, изискват страничен или различен поглед. Откъдето и да се погледне делника, опирате до проблеми. Налага се да промените плановете си за периода, за да съчетаете намеренията си с обстоятелствата. За съжаление, сериозните заплахи са за личните отношения. Там има много страст, ревност, изневяра и всичко това тряба да се преодолее възможно най-бързо, за да не излезе от контрол.
 

 

ВЕЗНИ

Не ви е достатъчно, че сте в състояние да управлявате своя живот. Необходимо ви е да се чувствате силни и важни в очите на заобикалящите. Стремите се към доминация. Вярно, планетата на щастието Юпитер е зад гърба ви, но това не ви дава право да сте крайни в критики и оценки. На 15-ти и на 16-ти ви очакват неприятни разговори, ако не сте съобразили своята програма с тази на близките. Краят на периода отново, за пореден път през този август, е отлично време за пътувания, развлечения, спортуване за затвърждаване на формата.

 

СКОРПИОН

Не сте удовлетворени от качеството на отношенията. Ще се опитате да промените отсрещната страна. Вероятно ще я подложите на тест. Дано да е достатъчно подготвена да отговори на високите ви очаквания. Всичко, което ще постигнете през тези дни, е резултат от собствените ви усилия. Поддръжка от страна на планетите ще чувствате още на 13 август, ако сте се подготвили за атака. На 18 август обстоятелства и хора застават на ваша страна. Възползвайте се. Не пропилявайте деня в бездействие. Поставете си повече задачи, вдигнете летвата на очакванията.  
 

 

СТРЕЛЕЦ

Вибрациите на периода предполагат вие да сте по-меки и сговорчиви с партньорите. Това е силна тенденция, но определено трудно се изявява заради вашата несловоохотливост. Време е да се огледате. Оценявате ли колко много неща се промениха в живота ви през последните месеци? Със сигурност, констатирате го и в отношението си към ситуации, случки, хора. Не забравяйте, че вътрешните размирици, неразбирателствата под семейния покрив са чудесна почва за интриги. Някой може да извлече облага от ситуацията.
 

 

КОЗИРОГ

Много трудно чувате гласа на околните. Самомнението ви е достигнало изключителни високи. Спрете се да помислите дали имате полза, или само губите нечие доверие, съгласие, мили чувства. Да не се заблуждаваме - не сте в кондиция. Въпреки това, продължавате да се товарите с несвойствени задачи. Отложете за края на месеца дейностите, които ви изтощат. За 15 и на 19 август не планирайте пътуване. Вместо това, посветете през въпросните дни своето свободно време на партньора. Постарайте се да възстановите хармонията във взаимоотношенията си.
 

 

ВОДОЛЕЙ

Трудна седмица за семейните, обвързаните. Нужни ще са такт и компромис в отношенията. Мнозина ще решат, че няма как да постигнат успех и ще мислят за отказ. Първото, което мога да ви препоръчам за достойното излизане от затрудненията, е да не сте толкова заинатени. Пробвайте да погледнете на света през нечии очи. На 14 и на 15 август ще се интересувате само и единствено от постъпленията си. Мнозина ще получат главоболие, други ще се заредят с негативни мисли. Нито едните, нито другите са прави. До ден-два нещата се променят.  
 

 

РИБИ

Най-много от всичко ви интересува любовта и вашият образ в очите на партньора. Способни сте на чудеса, за да се убедите, че ви смятат за незаменими. Все така оставате “глезениците на съдбата”. Задължително се възползвайте от всяка възможност – на работното място или в личния живот, която ви позволява да трупате активи. На 19 август наблегнете на работата и не отказвайте да напреднете в професията дори с цената на повече усилия.


Даниела Евстатиева