Рубриката тръгва от 10 септември в "Часът на Милен Цветков"

От малко повече от 30 дни Милен Цветков е баща за втори път. Благодарение на това си е дал сметка, че в общественото пространство липсва информация в полза на бащите, когато става дума за малко бебе, появяващо се в семейството.

Ген. Атанас Атанасов беше първият гост в новата рубрика „Часът на татко”. Той сподели, че за първи път е станал баща на 49-годишна възраст. В момента има три деца и най-малкото му дете е на 4 години, а след около две седмици ще му се роди и четвърто.

„Това е изключително сериозна тема, защото да създадеш живот и да отгледаш човек е най-важното нещо, което хората правят. Това е много тежка отговорност”, каза ген. Атанасов.

Той допълни, че досега не е участвал в толкова сериозно предаване, имайки предвид именно „Часът на татко”.

Ген. Атанасов каза, че с годините човек осъзнава отговорността да имаш дете. По думите му, политиците трябва много сериозно да обмислят всичко, което е свързано с приемане на правила и закони, които касаят най-малките членове на обществото – децата.

 

Вижте премиерното издание на "Часът на татко" във видеото и следете рубриката всеки ден в "Часът на Милен Цветков", който вече започва точно в 16:00.