Възнамерява ли наистина известният тв водещ да напусне България?

Таксито ме чака долу. Тръгнал съм към Терминал 2. Полетът е след половин час.

Това заяви за „Часът на Милен Цветков” известният тв водещ от близкото минало Къци Вапцаров по повод свое изказване, че възнамерява да напусне България.

Все пак водещият призна, че се шегува: „Късно ми е вече. Не искам никъде да ходя.”

Къци Вапцаров призна пред Милен Цветков, че има мисли, които го гнетят.

„Българите живеем по един манталитет от столетия, независимо дали се променя социалната форма. Едни хора стават местните васали и те командват. И до ден днешен се използва изразът, че братя еди-кои си държат Дупница, други братя държат Варна, трети братя държат Бургас. Общо взето много хора държат много градове”, обясни Къци.

Според него именно това е причината младите хора да не виждат честно състезание и да не виждат смисъл да си кажат: „Аз ще остана тук. Ще се боря, имам шанс да стана собственик на голямо предприятия.”

„Нашите деца не могат да влязат в тази схема. Те могат да влязат като мениджъри, като управляващи директори, изпълнителни продуценти. Ти не можеш да станеш едрия собственик”, допълни водещият.

Относно нападките, отправяни към него, Къци заяви, че това е нещо нормално и че винаги има такива, които те харесват, и такива, които не те.

„Конят не се фокусира върху мухите, които кацат върху гърба му, той просто ги удря с една опашка и продължава напред да си дърпа каруцата”, сподели водещият. Той допълни, че човек трябва да се фокусира върху мечтите, целите, таланта и способностите си, както и върху това, което иска и обича да прави.

На въпрос къде е сега, Къжи отговори – „при любовта”.

Винаги съм обичал децата. Завършил съм изкуство, свързано с децата – кукловодство. После направих детско предаване, което вече върви 21 година. От 4 години направих детска градина. Животът ми дава лесно да правя неща, които са свързани с деца. Сега идвам пак оттам”, разказа Къци.

Припомняме ви, че Къци Вапцаров започва своята телевизионна кариера в супершоу „Невада”, а през 1996 г. направи предаването „Риск печели, риск губи”.

Част от гостуването на известния тв водещ гледайте във видеото. Цялото предаване „Часът на Милен Цветков” може да намерите на Nova Play ТУК.