2 млн. лв. е наградният фонд на новото гейм шоу...

Захари Бахаров влиза в нова роля - тази на водещ. Актьорът, нашумял с ролите си в „LOVE.NET” и „Дзифт”, както и с успехите си на театралната сцена, ще радва зрителите на Нова ТВ от 6  октомври, всяка събота от 19:30 ч.

 
Известният актьор прие поканата да бъде водещ на гейм шоу, което ще съпътства Националната лотария на България.
 
“Винаги съм внимавал какви роли поемам. Да съм водещ е ново амплоа за мен, надявам се да се справя и да оправдая очакванията на продукцията, която  има сериозен потенциал ”, сподели Захари Бахаров.
 
Наградният фонд на предаването „Национална лотария“ предвижда печалби за 2 милиона лева – сума, нечувана за телевизионни игри в България.
 
„Всяка събота ще предоставям на участниците възможност да спечелят над 150 хиляди лева, както и други награди. От няколко дни репетираме и ме радва амбицията на продуцентите да направят едно наистина мащабно шоу, което отговаря на американските и европейски стандарти в този жанр”, допълва  актьорът.
 
Всички, които искат да попаднат в студиото на предаването, трябва да си купят билет от „Национална Лотария“ и да го регистрират на сайта  www.7777.bg
 
Във всяко предаване за наградите ще се надпреварват деветима участници, като на всеки един от тях е гарантирана минимална печалба от 500 лв. само за това, че са стъпили на сцената. Джакпотът на шоуто започва от 100 хиляди лева, а отделно от него, всяка събота някой от участниците ще си тръгва с чисто нов автомобил.
 
Лотарийни билети, даващи шанс за участие в телевизионната игра „Национална лотария“, могат да бъдат намерени  на касите на Fastpay и в букмейкърските пунктове на Еврофутбол.