Бони пък предизвика разговор на четири очи с Ники

VIP Brother провокира Златка и Багата с мисия, в която двамата имаха възможност да спечелят 20 лева за седмичния бюджет на Къщата. За целта те трябваше да се возят в продължение на 1 час на рикша в специално създадения лунапарк в двора на Къщата. При съобщаването на мисията Багата бе видимо раздразнен и в последствие отказа да я изпълни заедно с бившата си половинка. Златка забеляза това и коментира, че на него видимо му е станало неприятно.

 

Емоциите между двамата се превърнаха в тема и на разговор с Влади. Плеймейтката дори се разплака, след като синът на Стефан Данаилов се опита да я убеди, че Багата все още я обича. В емоционалния диалог между двамата Златка показа, че все още има чувства към бившия си приятел, но смята, че той вече не я обича.

 

Съквартирантите не обсъдиха провала на мисията по вина на Багата, а неговият единствен коментар беше: “Просто не искам да го направя и това е”.

 

Междувременно, Бони реши да изчисти веднъж завинаги конфликта между нея и Николай и го покани на разговор на четири очи.  В опит да разбере с какво точно тя го дразни толкова много, певицата попита директно "сървайвъра" дали мрази циганите, а той отговори, че нито я обича, нито я мрази. Николай обясни и че колкото мрази циганите, толкова и българите. От уклончивите му отговори обаче си пролича, че  не желае да обсъжда конфликта помежду им и отрича той да е на етническа основа.

 

“Няма нищо, което да ме притеснява, нито те мразя, нито те обичам, но не очаквай от мен да разговарям с теб, както с другите хора. Аз с теб разговарям служебно”, обясни Ники на Бони. На въпрос защо се държи така с нея, Ники обясни, че в предишно реалити шоу, където са участвали и двамата, Бони го е нарекла “расист”. Според нея това е лъжа, защото никога не била казвала подобно нещо.

 

Какво още се случи във VIP Brother на 25-ти септември, гледайте в Nova Play.