Близък на актрисата обаче отрече твърденията за здравословното й състояние

Голям брой турски граждани са проявили желание да дарят част от черния си дроб на холивудската актриса Анджелина Джоли, съобщава турският вестник "Миллиет".

Благородната акция се случва след като американският таблоид "Нешънъл Инкуайър" информира, че актрисата показва признаци на смъртоносния хепатит С и се нуждае от чернодробна трансплантация, за да оживее.

В медийното пространство се появиха информации, че при неотдавнашното си посещение в Турция Анджелина Джоли имала тайна среща в хотел в Анкара със световно известения хирург проф. Яман Токат.

Вестник "Миллиет" съобщава, че след появилите се информации за намерението на холивудската звезда да се подложи на чернодробна трансплантация в Турция, голям брой турски граждани са се обадили в болницата, в която работи хирургът Токат, за да попитат дали твърденията са верни и да предложат да дарят част от черния си дроб.

Заради огромния брой на обажданията на турски граждани, телефонните линии на болницата вчера са били блокирани.

По-рано днес обаче във ВИП Новините ви съобщихме, че близък на актрисата определи слуховете за болестта на Анджелина като 100% абсурдни и неверни. Той коментира за американския сайт „Госип коп”, че това са спекулации, които нямат нищо общо с действителния здравен статус на звездата, и допълни, че не е изключено Анджелина да е бременна отново.