В Къщата влезе и една фалшива годеница на немски принц...

Бони, Аксиния и тандемът Ирен и Владо са тримата участници във VIP Brother 2012, които се изправят един срещу друг във втората за сезона битка за оставане в шоуто.

 
В сряда поп фолк дивата бе автоматично номинирана за изгонване, след като воденият от нея тим загуби втората номинационна игра, в която съквартирантите трябваше да отговарят на въпроси и да търпят „удари” с вкусни ястия.
 
Ирен Кривошиева и синът й Владимир стигнаха до елиминациите, след като събраха най-много „черни точки” от съквартирантите.
 
Аксиния пък бе посочена от главата на Къщата за тази седмица – Кристина Патрашкова. Тя си извоюва правото да номинира еднолично някой от участниците, защото бе капитан на спечелилия номинационната игра отбор.
 
„Тя е симпатично, възпитано момиче, но използва престоя си в Къщата, за да поддържа физическата си форма”, аргументира решението си Кристина.
 
В края на живото предаване съквартирантите посрещната още един нов играч – Камелия. Нея обаче звездният тим ще нарича Софи, защото всички мислят, че тя наистина се казва така. Биг Брадър пусна на съквартирантите заблуждаващо видео, в което се твърдеше, че Софи е бившата годеница на немски принц. 
 
Какво още се случва в студиото и Къщата на VIP Brother гледайте на сайта Nova Play.