С падането на температурите – градусът на купона в софийските дискотеки главоломно се покачи

Партитата на морето вече позатихнаха, за да се развихрят с още по-голяма сила в столицата. С падането на температурите – градусът на купона в софийските дискотеки главоломно се покачи.

ПР експертът Наско Лазаров лично посрещна певицата Лилана по време откриване на обновен диско клуб. Този път изпълнителката на хита „Сама” не бе в компанията на любимия си брат Скилър. Световният шампион най-вероятно е твърде зает с организирането на школа по бийтбокс.

В нощните страсти се присъедини и ексцентричния Денди, който също дойде сам. Хванахме Краси Аврамов в нетърпеливи крачка. Сред гостите се отличи и Таня Думан, която е горд носител на приза  „Мисис дама на годината”. Екс-футболистът и настоящ бохем Славчо Тошев за пореден път разбуди духове, появявайки се с непозната руса приятелка. Сега остава да гадаем - дали между тях има интимни отношения.

Ефектното шоу бе допълнено от музикални изпълнения на живо и спиращи дъха танцьорки. Вече спокойно може да кажем, че клубният живот в столицата уверено конкурира този в Лондон, Ибиса и Париж.

Най-актуалните новини са, че следващия месец у нас пристигат световноизвестни саксофонисти директно от Сен Тропе. Познатите звуци от плажовете на Воал Руж ще завладеят и нощна София съвсем скоро.