Политикът гостува на Любен Дилов–син, а „Спецалистите” ще разбиват медицински митове – всичко в „Станция Нова"

Волен Сидеров ще бъде специален гост  на „Удавете водещия” в „Станция Нова” в неделя сутринта.  Политикът ще се изкаже по въпроса трябва ли да бъде забранена демонстрацията на религиозни символи (вижте още по темата - тук), различни от християнските.

„Станция Нова” обаче започва още в събота с предаването „Специалистите”. Каква е истината за най-упоритите митове в медицината и има ли нещо вярно в тях? Това ще разкрият специалистите в едноименното предаване по Нова ТВ тази събота от 09.30 ч. Защо липосукцията не е вредна, а събирането на кръвните граници може дори да е полезно? Пълна заблуда ли е истерията с гърмящия силикон и можем ли да се разболеем от бутолизъм, използвайки ботокс? Тези и много други приети за истина твърдения ще бъдат напълно опровергани в „Специалистите” в събота, 29 септември, от 9.30 сутринта.

 Веднага след това, във втората част на предаването, ще разберем защо не можем да живеем без суеверия, как се отразяват те на живота ни, какви са суеверията на известните личности, а на финала – ще успее ли Гюкчен да привлече богатство чрез специален ритуал.

Провокативно ще бъде началото на неделния ден с Любен Дилов-син и темите в „Удавете водещия”. Първи в студиото влиза лидерът на Атака Волен Сидеров по темата за религиозните символи.  Веднага след това, разразилият се скандал около рап парчето на Мишо Шамара – право на отговор ще получат самите виновници Мишо Шамара и Сарафа.

В „Съдебен спор” – как ремонт на покрив предизвиква истинска одисея. Ищец по делото ще бъде 26-годишен мъж, който твърди, че е измамен от майстор, нает да направи ремонт на покрива му в определен срок. Той обаче не само че не свършил работата, но взел сумата от 12 5000 лв., а така също и колата на ищеца.

Райна, Нели Рангелова и Кичка Бодурова ще бъдат музикалното присъствие в рубриката „Съпругите”, а освен тях, специални гости на Жени и Мая ще бъдат Ива Софиянска и майка й Алиса Софиянска.