Соня Колтуклиева анализира ВИП Брадър в Горещо

Първият изгонен от ВИП Брадър 2012 Соня Колтуклиева е специалният гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо”  тази събота, 29 септември, от 23:15 часа.

Тя ще сподели от първо лице преживяванията и впечатленията от престоя си в къщата. “Не искам да се виждам никога повече през живота си с Кристина Патрашкова и Мариана Попова! Те са подлярките... Бих искала със всички останали да се видя...” – споделя Соня и коментира слуховете за връзка на певицата с президента Първанов.

На въпроса какво очаква да се случи оттук нататък в къщата, тя казва: “Косите ми настръхват!”

Журналистката прави щателен анализ на ситуацията в къщата и на съквартирантите. “През деня Влади беше много агресивен... Ирен е специална – особена е. Тя е ту на небето, ту на земята... Но когато със сина й Влади започнат да се реят из високи светове – тогава става страшно!” – споделя Соня впечатленията си от Ирен и Влади и признава, че ги е питала какви специални техники използват, за да изпадат в такова състояние.

Фънки е един много хитроумен мъж. Той е избрал една прекрасна позиция – предварително се самооплюва... Юлиян е по-скоро невъзпитан, но сякаш мрази тази своят черта...” – коментира Соня. Тя прави и прогноза за победителя: “Желанието ми е да победи Орлин, а предположението ми е, че ще победи Багата. Надявам се да не бъде никой от останалите.”

На кого е подарила медальона си Соня и огорчена ли е от номинацията на Фънки? Коя е “групата на трактористите”  и кои са “хората на клеветата” в къщата според Соня? Защо Багата отказа да се качи на една рикша със Златка и защо Юлиян се е разплакал?

Тази събота пред Венета Райкова бременната Мисис България 2007 Мариана Маринова коментира отношенията с гаджето си Руслан Колев и ареста му заради кокаиновата афера с кораба “Свети Николай”, заловен край бреговете на Испания с три тона кокаин. Организаторката на конкурсите “Мис Силикон” разкрива как като на филм се е сдобила с “бразилско дупе” във Венецуела.

Миналите епизоди на "Горещо" може да гледате в Nova Play

Aко сте пропуснали епизоди от ВИП Брадър 2012, може да ги гледате в Nova Play