Джордан и Емануела за последния им проект и развитията в личния им живот...

Двамата фолк певци и приятели Джордан и Емануела отново се събраха, за да работят заедно. Идеята затова била на Емануела. Предложението за заглавието на най-новия им проект, носещ името „Емануела”, обаче е дошло от Джордан, разказаха двмата по време на гостуването си в "Съпругите".

„Аз реших, че е хубаво да се възпее, защото я познавам добре и знам каква е в истинския си живот – супер интересна личност според мен. Затова реших да я възпеем  заедно”, разказа Джордан и допълни, че песента се харесва, защото е различна.

Относно личния си живот, Емануела сподели, че на известните хора им е изключително трудно да обяснят на половинките си огромния публичен интерес, който е насочен към тях, просто защото са известни.

Певицата потвърди, че се е разделила с Никола, с когото бяха пред сватба. На въпрос на водещите каква е била причината, Джордан, който e приятел и с Никола, заяви, че той е бил много добър, грижел се за Емануела, но предполага, че прекаленото му всеотдайност я е отегчавала.

Фолк певицата заяви, че полага много грижи за хубавата си фигура – пауър аеробика и от съвсем скоро чалга аеробика.

На въпрос в какви отношения е с Преслава, Емануела отрече да са се скарали. За сметка на това, спорове между нея и Джордан не липсват.

Замисля ли се Емануела дали да се върне при Никола и ще си направи ли Джордан бебе – гледайте във видеото.