Вижте седмичния хороскоп от 15 до 21 октомври

ОВЕН
Реалността на вашия делник повече не ви задоволява. Вие търсите нови преживявания, склонни сте да рискувате, за да промените живота си. Премислете дали не преследвате химери? Залагате всичко на една карта и тя е „успех”. Не търпите възражения и не позволявате да ви застават на пътя. Определено подобно поведение не е възможно да се размине без сблъсъци. Важното е вие да сте подготвени за тях. 16 и 17 октомври са силните ви дни. Каквото решите тогава, това ще е посоката, в която ще се движат важните дела до края на годината, а в някои случаи и след това.

 

ТЕЛЕЦ
Седмицата ще промени на 180 градуса вашето поведение. Напук на икономическите проблеми, вие решавате да отворите кесията. Настоявате да се наслаждавате на живота сега и веднага. С вас не може и не трябва да се спори. Смятате се за единствено прави и сте убедени, че вземате верни решения. Това се излъчва от вашето поведение. Надявам се, че не сте набелязали важни срещи за 18 и за 19 октомври, на които да обсъждате парични въпроси. Няма да се постигне разбирателство. Наложително е да помислете за своята кондиция и за здравето си в края на настоящия период. Нуждаете се от свеж въздух, за да се заредите с енергия. 

 

БЛИЗНАЦИ
Вие изпреварвате околните във всяко отношение. Умът ви е отворен за новото, а мислите ви преливат от нови идеи. Не допускайте този творчески подем да помръкне заради страх. Вие се чувствате свободни да правите единствено онова, което ви харесва или отговоря на вашите предначертания. За да си сверите часовника и да сте в крак с промените в обстоятелствата, съветвам ви да общувате с по-млади хора и креативни личности. 18, 19 и 20 октомври се очертават като сложни дни. Напрежението около вас ще расте, а вие не сте готови за решения. Стремете се да получите допълнителна информация по интересуващите ви въпроси.

 

РАК
Делникът непреодолимо ви тегли към изпълнение на поетите ангажименти и отговорности. Време е да уредите всички належащи имуществени и финансови въпроси. Посветете се изцяло на своите любими хора. Те ще ви отвърнат със същата загриженост и любов. Така ще останете незасегнати от враждебността на околните. Въздържайте се от промени на работното място. На 16 и на 17 октомври отказвайте предложения за шумни събирания, странете от хора, които не познавате и не допускайте да ви вкарат в интрига.

 

ЛЪВ
Няма как да останете незабелязани. Вие сте не само в отлична форма, но и в чудесна кондиция. Набележете следващите дни за провеждане на мероприятия и изяви, които да представят пред обществото вашите достойнства. Животът е едно предизвикателство. Така гледате на реалността и позитивността ви е заразителна за околните. Възможно е да ви изберат за лидер, да ви предложат ръководен пост или позиция с обществен авторитет. 20 и 21 октомври са благоприятните дни за приключване на писмени дела и за кореспонденция. Прегледайте финансите си, направете разпределение на личния и семейния бюджет.

 

ДЕВА
Напрежението, което витае във въздуха, се мултиплицира след появата на неочаквани проблеми. Те ще дойдат от страна на семейството, родителите, децата. Постарайте се да гледате философски на случващото се. Няма място за сляп оптимизъм. Обстановката налага да сте изключително съсредоточени върху онова, което правите или предприемате. Околните не са ви в помощ. С намесата си усложняват живота ви. На 16 и на 18 октомври състоянието на близки хора ще наложи да прекроите плановете си. Задължително проявете готовност да се отзовете на молба от страна на член на семейството.

 

ВЕЗНИ
Вие сте отворени за промени и новости. Мнозина ще предприемат начинания в сферата, която към момента е водеща за тях. Печелите, защото сте благоразположени към хората и света. Настъпил е моментът за вглеждане в себе си. Вие сте критично настроени към своите малки слабости и вероятно ще вземете решение да се разделите с един нездравословен навик. Всичко това се случва не под натиск, а по ваше желание. Успех! Последните два дни от периода, 20 и 21 октомври, са изключително подходящи за срещи, разговори и преживявания с приятели. Подгответе изненада или празник за любим човек.

 

СКОРПИОН
Всичко, което ще постигнете през тези дни, ще се дължи единствено и само на личните ви усилия. Не разчитайте на обстоятелства и хора. Проверявайте всеки детайл. Не позволявате на никого да наднича във вашия свят. Пазите грижливо само за себе си проекти и идеи. Възможно е в резултат на тази прекомерна дискретност да се стигне до недоразумения. Претоварени сте с работа и това се отразява на нервите и на здравето ви. Налага се да отредите време за разтуха през този период, за да издържите на темпото през оставаща част от октомври.

 

СТРЕЛЕЦ
С цялото си същество се стремите към общуване. Контактите с хора и опознаването на нови места ви изпълват с ентусиазъм. Мнозина ще се решат да направят стъпка в професионалната сфера. Ярката ви индивидуалност няма да остане незабелязана. Към вас идват предложения с различен  характер, но всички целят да ви привлекат към определена група. Преди да приемете внимателно помислете дали интересите ви съвпадат. Ще ви посъветвам да разчитате на приятелите си за правилното ориентиране в настоящето. Те ще ви помогнат да вземете решение, а вие ще им се отблагодарите, като ги приемете за свои съпътници, сдружници, съмишленици.

 

КОЗИРОГ
Моят съвет е да не се затваряте в кръга на познатото. Вие притежавате харизма, която може да ви подсигури житейски възход. Предстоят важни решения. Концентрирайте се върху целите си. Убедена съм, че активно работихте за своя авторитет и професионален имидж през това лято. Настъпи моментът да се ползвате от труда си. Предложенията, които ще получите през седмицата, доказват, че не сте пропилели силите и ентусиазма си. Най-важните дни са 18 и 19 октомври: занапред ще ги свързвате с важно решение в професионалната сфера. Възможно е да застанете начело на една организация, да смените местоработота си.

 

ВОДОЛЕЙ
Изпитвате вътрешна потребност от пренареждане на житейските ценности. Вероятно мнозина ще вземат решения, които ще ги отведат далеч или ще им позволят да напреднат в живота. Сега виждате по-ясно бъдещето. Вие живеете диманично и всекидневнието ви е пъстро, интересно заради вътрешната ви потребност от промяна. Не само не се страхувате да направите нещо ново и различно, вие настоявате това да се случва. Важно е да ви предпазя от импулсивни решения на 16 и на 17 октомври. Те могат да се окажат препъни камъкът пред една бъдеща инициатива.

 

РИБИ
Не сте доволни от онова, което получавате или от настоящето работно място. Неудовлетворението е импулсът, които ще ви ръководи. Той ви провокира да правите промени. Не бъдете импулсивни. Предпазливост, премереност и добре обмислени стъпки. Това трябва да е вашето мото за периода. Делникът ви предлага много възможности, но не всички от тях са достойни да станат част от вашия живот. Случващото се на 20 и на 21 октомври ще е в състояние да ви ориентира кое е добро и кое не, стига да сте достатъчно съсредоточени, за да  разпознаете сигналите на съдбата.  

 

Автор: Даниела Евстатиева