Аспарух Никодимов: Не публиката трябва да определя състава

Бившият футболист на Левски Предраг Пажин, който днес бе гост на актуално студио "Дерби" изрази своето разочарование от състоянието на синия клуб в момента.

 

"Дори и да станат шампиони, Левски остават си проблемите и не знам къде са тръгнали с този отбор. Ще е голяма излагация според мен да станат шампиони. В сравнение с това време, когато аз дойдох като футболист – 1999 г., спрямо сега – абсолютно съм на мнение и съм убеден, че моят отбор щеше да бие с разлика този отбор сега на Левски", каза той.

 

Спортно-техническият директор на ЦСКА Аспарух Никодимов, който също бе гост на срещата с медиите заяви, че титлата не е приоритет за отбора.

 

"За мен не е важното дали ще вземем Купата, или първенството, важното е как ще играе отборът. Важна е работата на треньора. Ние зависим и от резултатите на другите отбори. Клубът ще се вдигне. Сега се обръща по-голямо внимание и на школата, навлизат някои млади момчета. Бъдещето мисля, че ще бъде по-добро от настоящето", подчерта Никодимов.

 

Спортният директор на армейците коментира и акциите на феновете, срещу някои от футболистите на ЦСКА.

 

"Аз не мисля, че публиката трябва да е фактора, който да определя състава на ЦСКА."

 

Никодимов не пожела да коментира решенията, които взема старши треньорът Милен Радуканов по отношение на състава.

 

"Той затова е старши треньор, той за това е назначен. Аз не мисля, че сме тук да определяме състава на ЦСКА, ние си имаме изградено мнение."

 

Третият участник в днешното студио "Дерби" бе изпълнителният директор на "Ботев" Пловдив. Ангел Палийски похвали старши треньора Станимир Стоилов и коментира възможностите на своя клуб за евроучастие.

 

"Едва ли Ботев ще бъде допуснат чак това ниво тази година. Моите уважения към всичките останали отбори, но реално на нас до момента между 4 и 6 точки напълно ни бяха ограбени, но ние категорично спираме да говорим на тази тема. Важното е отборът да играе така, както иска г-н Стоилов. Всеки един от тук стоящите е имал проблеми на тема съдийство. Сега дали се обслужват някакви интереси, дали някой стои зад някой, ние най-малко ние ще го докажем това нещо", каза той.