В продължение на два часа ще ни забавляват със скечове, музика, и изпълнения на циркови артисти

Обичаните комични актьори Зуека, Рачков, Геро, Мария Сапунджиева и компания ще забавляват зрителите на Нова в новото шоу „Ол инклузив”. То започва тази вечер точно в 21:00 часа.


В продължение на два часа ще ни забавляват не само скечове и музика, но и зашеметяващи изпълнения на най-изявените ни вариететни и циркови артисти.


Още тази вечер зрителите на Нова телевизия ще станат свидетели на изпълнението на най-добрия силов еквилибрист в света българинът Енчо Керязов. За соловия си номер той е носител на „Оскар” за цирково изкуство.


Името „Ол инклузив” не е избрано случайно. В шоуто ще има смях, песни, танци, вариете и цирк на едно място. Водещ на първият телевизионен спектакъл за нашия ефир ще е Калин Сърменов.


„Най-голямото предизвикателство е това да се направи едно шоу, което да не е вулгарно и да може да се гледа и от бабата и от внучето. Българският ефир от 20 години научи зрителите да харесват вулгарни неща и сега много трудно започваме да ги отучваме от тия неща зрителите”, смята Маги Халваджиян - продуцент на шоуто.


Публиката ще може да гостува в залата, където се снима шоуто всеки вторник. За целта трябва да влезете в страницата на ол инклузив във Фейсбук, за да получите покана.