Тази седмица предаването раздаде точно 81 000 лева

Тази седмица предаването „Национална лотария” зарадва поредните 10-ма късметлии, които имаха шанса да участват на живо в студиото при водещите Вяра Атова и Захари Бахаров, след регистрация на своя билет „Сбъдни мечтите си”.


В първата игра „На крачка от късмета”, щастливците избрани от Вяра се казват Антон Савов от град Петрич, Красимир Милев от Пловдив и Мария Раевска от град Троян. Първият, който избра монета на екрана беше Антон, който изпрати Мария с 2 хода напред, за разлика от него Краси и двата пъти избра себе си.


Късметът на Красимир не беше достатъчен, защото с последния си ход Мария го изпревари. Младата дама успя да прекрачи финала и вече се радва на чисто новия си автомобил от „Национална лотария”.


Мария е само на 23 години, но е спасявала много хора от пожар. В момента завършва образованието си в Академия на министерство на вътрешните работи със специалност „Пожарна и аварийна безопасност”, а  отскоро е назначена за Инспектор защита на населението. За момента живее с майка си и брат си, а голямата ѝ мечта е да си купи свое жилище.


Във втората по ред игра „Сейфове” на „Национална лотария”, тази събота имената на двамата избраници са Мария Енчева от Варна и Тони Динински от Плевен. Дамата започна своята игра с отварянето на сейф номер 8 и сумата от 1000 лева, докато с първото отваряне Тони започна със сумата от 4000 лева. Той беше и участникът, който първи напусна играта с 3000 лева. 19-годишният студент ще използва спечелената сума за своето образование.


Варненката Мария натрупа 17 000 лева в първия кръг на играта.  Във втори кръг тя започна с отварянето на зелен знак „х2“, но на следващия си опит отвори червен знак „Х“. След консултация с любимия си, който слезе при нея, тя реши да играе и така младата майка на 3-месечно бебе вече ще се грижи за своето семейство със сумата от 34 000 лева. Мария се развълнува много и пожела на всички да играят и да вярват, че мечтите се сбъдват.


Тази събота 20–годишна студентка от Козлодуй застана срещу сферите на  “MEGA JACKPOT”-а в „Национална лотария”. След завъртането на „Колелото на късмета“, сумата, за която игра Кристина Георгиева е 100 000 лева.


Първата си грешка Криси направи на 5-тата сфера, тя реши да се откаже с натрупаната сума от 20 000 лева. Младата дама е студентка по история и философия в София и със спечелената сума мечтае да разгледа различни дестинации по света.


Всички останали късметлии от играта можете да видите на www.7777.bg


Ако нямате късмета на щастливците, спечелили от телевизионното предаване Национална лотария или от моментните печалби, не пропускайте да регистрирате своите непечеливши билети, защото това може да ви донесе участие в новата игра „Взимам всичко, Разделям с теб!”.


Всяка седмица един срещу друг ще застават 2-ма щастливци, които ще имат възможност да спечелят печалби от 500 лева до 5 500 лева. Тази седмица един срещу друг застанаха Теодора Цойкова от Пловдив и Александър Атанасов от град Монтана.